Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Zonguldak'ta 100 bin öğrenci karne alacak

Zonguldak'ta 100 bin öğrenci karne alacak

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak Milli EÄŸitim Müdür Vekili Murat Kapıcı, il genelinde 100 bin öğrencinin karne alacağını bildirdi. 
Kapıcı, 2018- 2019 yılı yarıyıl tatilinin 18 Ocak 2019 Cuma günü girileceÄŸini açıkladı. Zonguldak genelinde 100 bin öğrencinin karne sevinci yaÅŸayacağını belirten Kapıcı, tatilin 4 Åžubat’ta sona ereceÄŸini hatırlattı. Kapıcı, ÅŸunları kaydetti:
“Sevgili çocuklar, yoÄŸun, yorucu, tempolu çalışmamızın sonunda tatile kavuÅŸmanın mutluluÄŸunu yüzünüzde görür gibiyim. Tatil süresince beden ve ruh yorgunluÄŸunuzu gidermiÅŸ dinlenmiÅŸ ve ailenizle kaliteli zamanlar geçirmiÅŸ olarak eÄŸitim yuvalarınıza dönmenizi temenni ediyorum. Öğrenim görmüş olduÄŸumuz okullarda kendimizi en iyi ÅŸekilde geliÅŸtirerek hayatı sorgulayan idealleri peÅŸinde yılmadan çalışan çaÄŸa ayak uyduran ufukları deÄŸil ufukların ötesini görmeyi hedefleyen bireyler olacağınıza canı gönülden inanıyorum. DeÄŸerli velilerimiz, Öğrencilerimizin aldıkları karneler hem sizin hem de çocuklarınızın bir dönem boyunca yapmış olduklarınızın birer karşılığıdır. Karnelerimizde iki bölüm mevcuttur. Birinci bölüm ders notlarını içeren bölüm, ikinci bölüm çocuklarımızın davranışlarının karşılığı olan bölümdür. Derslerinde düşük not olan çocuklarımıza asla olumsuz bir davranışta bulunmayınız. Unutmayın ki kırık olan notlar düzelir ama çocuklarımızın kalplerinde açtığımız yaralar düzelmez.
Kırık olan notları düzeltecek olanda yine o çocuklarımız olacaktır. Unutulmamalı ki eÄŸitim-öğretim bir süreçtir. DoÄŸumla baÅŸlar ve ölünceye kadar devam eder. Sevgili çocuklar, okulunuza gitme zorunluluÄŸu olmadığını olmadığı bu dönemde yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı düşünün ve geleceÄŸinizi buna göre planlayın. Unutmayın ki sizler ailenizin, bizim ve ülkemizin en deÄŸerli varlıklarısınız. Sizler bizim göz bebeÄŸimizsiniz. Ãœlkemizin geleceÄŸini sizlerin inÅŸa edeceÄŸini unutmayın.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo