Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZONGULDAK ŞUBESİ KURULDU

ZONGULDAK ÅžUBESÄ° KURULDU

Türk Chopper Motosiklet Kulübü Zonguldak Şubesi, kuruldu.

Kulüp Ä°l BaÅŸkanı Şükrü Cenk Kınay, gazeteciler yaptığı açıklamada, 2005’te Türkiye’de hızla geliÅŸmekte olan motosiklet kültürünün paralelinde, kulüplerinı ve toplulukların ortaya çıktığını söyledi. 

Kulüplerinin genel merkezinin 2007’de kurulduÄŸunu ifade eden Kınay, şöyle konuÅŸtu:

"Kulübümüzün Genel BaÅŸkanı Ali Rıza Uygur, motosikletlerden ziyade üzerindeki sürücülerin sosyal dayanışma içinde olacağı, giderek yalnızlığa itilen ’Cruiser’ sürücülerinin ve atlama basamağı olarak lanse edilen motosikletlerin hak ettiÄŸi saygınlığa ve deÄŸere ulaÅŸacağı, ortak bir kulüp çatısı altında toplanma çalışmalarına baÅŸladı. Bu çalışmalar sonucunda Uygur önderliÄŸinde 19 Mayıs 2007 tarihinde kurulan Türk Chopper Motosiklet Kulübü, ilk toplantısını Ä°zmir’de gerçekleÅŸtirmiÅŸ, ilk toplantıya katılan üyelerin hepsi kurucu üye kabul edilmiÅŸti. Kulübümüz büyüme sonucunda Ä°zmir’den sonra tüm Türkiye’yi sararak önce MuÄŸla ardından Ankara, Konya, Adana, Aydın, Ä°stanbul, Çanakkale ve Denizli il grupları kurulmuÅŸtur. Türkiye’de 38 ilde faaliyet göstermekteyiz. Bu amaçla Zonguldak’ta da, kulübümüzün ÅŸubesini hayata geçirdik. Kulübümüzde ÅŸu anda 12 üyemiz var. Bunun dışında üç üye adayımız var."

Åžube BaÅŸkan Kınay, yönetimin koordinatör Murat Mankan, koç Ufuk ÖztaÅŸ, yol kaptanı Ozan Akgül, sayman Ä°smail Erdem, disiplin Ersan Mısırlı, üyeler Mustafa Güçlü, Zafer Yazıcı, Tonay Bekar ve UlaÅŸ Çavdar’dan oluÅŸtuÄŸunu kaydetti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo