Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Zonguldak polisi, olayı çözdü!

Zonguldak polisi, olayı çözdü!

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde bir kiÅŸiyi telefonla dolandıran ÅŸahıs Åžanlıurfa’da yakalandı. Åžahsın, daha öncede Prof. Dr. Canan Karatay’ı aynı yöntemle dolandıran kiÅŸi olduÄŸu anlaşıldı.


Edinilen bilgiye göre Kozlu ilçesinde yaÅŸayan Münevver K. isimli kadını telefonla arayıp kendini baÅŸkomiser olarak tanıtan kiÅŸi “Fetöcülerin banka hesabındaki paraları almaya çalıştıkları ve bu ÅŸahıslara karşı operasyon baÅŸlattıkları operasyon gereÄŸi parayı çekip kendilerine vermeleri gerektiÄŸini" söyledi.

Söylene inanan kadın, bankadan çektiği 160 bin lirayı, ikametine şahsa teslim etti. Bir süre sonra dolandırıldığını düşünen kadın polise giderek yaşadıklarını anlattı.

Güvenlik güçleri ortak çalıştı, Åžanlıurfa’da yakaladı!

Çalışma baÅŸlatan Zonguldak Ä°l Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü Hırsızlık Büro AmirliÄŸi ekipleri, şüphelinin Åžanlıurfa Akçakale ilçesinde olduÄŸunu belirledi. Akçakale Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile koordineli çalışan ekipler, Mehmet K.’yı yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgusunun ardından Akçakale adliyesine getirilen Mehmet K. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Karatay hocayı da dolandırmış!
Tutuklanan Mehmet K.’nın 2013 yılında Prof. Dr. Canan Karatay’ı kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak 50 bin dolar ile 10 bin lirasını alarak dolandıran kiÅŸi olduÄŸu anlaşıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo