13 o C Kdz. Ereğli

Zonguldak Kömürspor, Mesut Özil'e talip

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Spor 5 yıl 8 ay 29 gün 17 saat 9 dakika önce 1286

Haberi Paylaşın

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da Başkan Süleyman Caner, Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’e talip olduklarını belirterek, "Zonguldak’ın çocuğuna kapılarımız açık. Profesyonel ligde oynayan bir takım olarak illaki burada kalacak değiliz, daha üst ligleri hedefleyen bir takımız" dedi.

Caner, Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Zonguldaklı Mesut Özil'e destek olduklarını ifade etti. Gazetecilere konuşan Caner, “takımımız bilindiği üzere Kızılcahamam'da kampta. Mevcut futbolcularımızla takımın iskeletini oluşturan ve takımımıza değer katan ve bugünlere gelmemizde emeği olan futbolcuları elimizde tutmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Çoğunluk olarak anlaştık zaten ve istediğiniz Futbolcularda şu anda kampta bulunuyor. Bunun dışında hocamızın teknik direktörümüzün öngörüldüğü şekilde eksik olan kısımlara da transferler yapmaya çalışıyoruz. Valimiz yine her zaman olduğu gibi yanımızda ve yine Zonguldakspor’a destek için bir kampanya düzenledi. Geniş çaplı bir kampanya ve inşallah olumlu sonuçlar alırız. Daha doğrusu esnafımızın, iş adamlarımızın kendi takımına, kendi kentine sahip çıkmasıdır bu, bunu göreceğiz. Burada rakam ne kadar çok olursa, toplanan rakam ne kadar çok olursa takımını sahiplenme daha çok ortaya çıkar. İnşallah temennim budur" ifadelerini kullandı.
İmkan olursa…
Transferler konusunda da konuşan Caner, şunları kaydetti:
"İmkan olursa transfer yaparsınız. Biz takımımıza uyum sağlayacak, bu Zonguldakspor formasını en iyi şekilde temsil edecek, terletecek futbolcuların peşindeyiz. Hocamız da bu konuda deneyimli ve inşallah bu konuda en iyisini bulmaya çalışıyor. Biz de imkanlarımız ölçüsünde ayaklarımızı yere sağlam basarak gitmeye çalışıyoruz. Onun için iş adamlarımız, esnaflarımız ve Zonguldak'ı seven herkes takımına sahip çıkacak el ele vereceğiz ve birlik içerisinde olup, bu işin üstesinden geleceğiz.
Özil'e kapımız açık…
Son günlerde yine gündemde olan bir Mesut Özil var. Bilindiği üzere Zonguldaklı hemşerimiz, Devrekli hemşerimiz olan futbolcumuz Almanya'da açıklaması üzerine hakkında olumlu yazılarda çıkıyor, olumsuz yazılarda çıkıyor. Bizim hemşerimiz Zonguldak’ın çocuğuna kapılarımız açık. Öncelikle Türk Milli Takımı'nın formasını giymesini arzu ediyoruz. Ondan sonra profesyonel ligde oynayan bir takım olarak illaki burada kalacak değiliz. Daha üst ligleri hedefleyen bir takımız. Onun için Mesut Özil'e kapılarımız açıktır. Hatta gelsin takım kaptanı da olsun ama yeter ki Zonguldak Spor'lu olsun. Biz her türlü Mesut Özil'in yanındayız ve onu destekçisiyiz. Hemşireleri olarak her zaman yanında olmaya devam edeceğiz."

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 20 saat 14 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 11 saat 26 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 18 saat 27 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 15 saat 31 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 15 saat 5 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 12 saat 44 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 9 saat 20 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 19 saat 48 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 13 saat 55 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 17 saat 21 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI