Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Zonguldak Kömürspor, Mesut Özil'e talip

Zonguldak Kömürspor, Mesut Özil'e talip

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da BaÅŸkan Süleyman Caner, Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’e talip olduklarını belirterek, "Zonguldak’ın çocuÄŸuna kapılarımız açık. Profesyonel ligde oynayan bir takım olarak illaki burada kalacak deÄŸiliz, daha üst ligleri hedefleyen bir takımız" dedi. 
 

 

Caner, Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Zonguldaklı Mesut Özil'e destek olduklarını ifade etti. Gazetecilere konuÅŸan Caner, “takımımız bilindiÄŸi üzere Kızılcahamam'da kampta. Mevcut futbolcularımızla takımın iskeletini oluÅŸturan ve takımımıza deÄŸer katan ve bugünlere gelmemizde emeÄŸi olan futbolcuları elimizde tutmak için elimizden gelen her ÅŸeyi yapıyoruz. ÇoÄŸunluk olarak anlaÅŸtık zaten ve istediÄŸiniz Futbolcularda ÅŸu anda kampta bulunuyor. Bunun dışında hocamızın teknik direktörümüzün öngörüldüğü ÅŸekilde eksik olan kısımlara da transferler yapmaya çalışıyoruz. Valimiz yine her zaman olduÄŸu gibi yanımızda ve yine Zonguldakspor’a destek için bir kampanya düzenledi. GeniÅŸ çaplı bir kampanya ve inÅŸallah olumlu sonuçlar alırız. Daha doÄŸrusu esnafımızın, iÅŸ adamlarımızın kendi takımına, kendi kentine sahip çıkmasıdır bu, bunu göreceÄŸiz. Burada rakam ne kadar çok olursa, toplanan rakam ne kadar çok olursa takımını sahiplenme daha çok ortaya çıkar. Ä°nÅŸallah temennim budur" ifadelerini kullandı.
Ä°mkan olursa… 
Transferler konusunda da konuşan Caner, şunları kaydetti:
"Ä°mkan olursa transfer yaparsınız. Biz takımımıza uyum saÄŸlayacak, bu Zonguldakspor formasını en iyi ÅŸekilde temsil edecek, terletecek futbolcuların peÅŸindeyiz. Hocamız da bu konuda deneyimli ve inÅŸallah bu konuda en iyisini bulmaya çalışıyor. Biz de imkanlarımız ölçüsünde ayaklarımızı yere saÄŸlam basarak gitmeye çalışıyoruz. Onun için iÅŸ adamlarımız, esnaflarımız ve Zonguldak'ı seven herkes takımına sahip çıkacak el ele vereceÄŸiz ve birlik içerisinde olup, bu iÅŸin üstesinden geleceÄŸiz. 
Özil'e kapımız açık… 
Son günlerde yine gündemde olan bir Mesut Özil var. BilindiÄŸi üzere Zonguldaklı hemÅŸerimiz, Devrekli hemÅŸerimiz olan futbolcumuz Almanya'da açıklaması üzerine hakkında olumlu yazılarda çıkıyor, olumsuz yazılarda çıkıyor. Bizim hemÅŸerimiz Zonguldak’ın çocuÄŸuna kapılarımız açık. Öncelikle Türk Milli Takımı'nın formasını giymesini arzu ediyoruz. Ondan sonra profesyonel ligde oynayan bir takım olarak illaki burada kalacak deÄŸiliz. Daha üst ligleri hedefleyen bir takımız. Onun için Mesut Özil'e kapılarımız açıktır. Hatta gelsin takım kaptanı da olsun ama yeter ki Zonguldak Spor'lu olsun. Biz her türlü Mesut Özil'in yanındayız ve onu destekçisiyiz. HemÅŸireleri olarak her zaman yanında olmaya devam edeceÄŸiz." 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sibel Okur

03 AÄŸustos 2018 - 09:42

Kırk yaşından sonra belki

Ahmet Bingül

03 AÄŸustos 2018 - 09:40

Peki mesutun bundan haberi var mı

Yorum Yazın

Canlı Radyo