Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Zonguldak’ın Gururu Özgü Ulaş!..

Zonguldak’ın Gururu Özgü Ulaş!..

Albümünü Özgü Müzik & Seyhan Müzik etiketi ile yayına alan Özgü Ulaş, “Perişanım Şimdi” isimli teklisi Genco Arı prodüktörlüğünde dijital platformlarda yerini aldı, kısa sürede de büyük ilgi gördü.

18 yaşından beri Avrupa’da ve Türkiye sahne alan Özgü, profesyonel müzik kariyerine hayali olan Sezen Aksu şarkısı ile adım attı. Düzenlemesi “The Wizard” lakaplı prodüktör Genco Arı yönetmenlinde yapılan şarkının klip yönetmenliğini Efe Burak Baydar üstlendi.

1983 Almanya doğumlu Özgü, Avrupa’nın birçok kentinde düzenli olarak sahne alırken, Türkiye ve İstanbul’a olan hayranlığı sayesinde kendi ülkesine yerleşip önümüzdeki günlerde sahne kariyerine burada devam etmeye hazırlanıyor.

Babası Hasan Ulaş annesi Gülper Ulaş ise kızlarının başarısından gurur duyuyor.

Madenci torunu olduğunu anlatan Ulaş, "Her yazın biran önce gelip memleketime gelebilmek için heyecanla beklediğim, gün saydığım, denize girdiğim, memleketim Zonguldak’ı çok seviyorum. Zonguldak’ın hemen hemen tüm ilçelerini gezdim, çeşitli arkadaşlarım, dostlarım var. Müzik piyasasında da inşallah başarıyı yakalayacağım" dedi.

Zonguldak’ın Gururu Özgü Ulaş!..

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo