Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Zonguldak’ın gelişimi masaya yatırıldı!.

Zonguldak’ın geliÅŸimi  masaya yatırıldı!.

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Zonguldak il ve ilçelerdeki Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanları ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Ãœniversiteden yapılan yazılı açıklamada, toplantıda, kampüslerdeki fiziki ve teknolojik yatırımlar baÅŸta olmak üzere, artan öğrenci ve öğretim üyesi sayıları, yürütülen projeler, üniversite-sanayi iÅŸbirliÄŸi ve Zonguldak’ın çok yönlü geliÅŸimi gibi konuların masaya yatırıldığı kaydedildi.

Açıklamada, Rektör Prof. Dr. Özer’in ÅŸu ifadelerine yer verildi:

"Bugün Zonguldak, Devrek, EreÄŸli, Çaycuma, Alaplı, Kilimli, Gökçebey kampüslerimizdeki enstitü, fakülte, yüksekokul, konservatuvar ve meslek yüksekokullarımız, Zonguldak’ın eÄŸitim, araÅŸtırma, topluma hizmet üretimi ve sosyal ve kültürel yaÅŸamına katkı saÄŸladığı gibi ekonomik dinamikleri de güçlendiriyor. Öğrencilerimiz ve personelimiz burada yaşıyorlar. Tüm ihtiyaçlarını yaÅŸadıkları bu ÅŸehrin olanakları ile karşılıyorlar. Dolayısıyla Zonguldak ve ilçelerinin sosyal, kültürel, ekonomik imkanları ne denli geliÅŸirse, üniversitemizin bir eÄŸitim merkezi, Zonguldak’ın da yerleÅŸim yeri olarak tercih edilme oranı artacaktır. Tüm bu noktalarda sürdürdüğümüz iÅŸbirliÄŸinin güçlenerek artacağına inanıyorum."

Toplantının eğitim, sanayi, ekonomi ve sosyokültürel konularda fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdiği kaydedildi.

Toplantıya, Zonguldak TSO BaÅŸkanı Metin Demir, EreÄŸli TSO BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker, Devrek TSO BaÅŸkanı Ertan Civak, Alaplı TSO BaÅŸkanı Recep Ocak, Çaycuma TSO BaÅŸkanı Rıfat Sarsık katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo