Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Zonguldak İl Trafik Komisyonundan karar çıktı

Zonguldak İl Trafik Komisyonundan karar çıktı

Karadeniz Ereğli’de vatandaşı adeta isyan noktasına getiren konu olan ‘şehirlerarası otobüslerin yolcuları yoldan almama ya da yolda indirmemesi’ konusu bitiyor. Uygulamanın başlaması için yalnızca bir yazı yetiyor...


Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi'nin 2018 yılı son meclis toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Uysal Başkanlığı’nda yapıldı.
Uysal, Meclis’te tüm maddelerin görüşülmesinin ardından yaptığı konuşmada, Zonguldak İl Trafik Komisyonu’ndan karar çıktığını belirterek şöyle dedi:
“Geçen hafta Cuma günü Zonguldak İl Trafik Komisyonundan karar çıktı. Carrefoursa bölgesi, Devrek Yolayrımı ve Potbaşı olmak üzere bu üç bölgede yolcu indirimi kabul edilmiştir” dedi.
Bu gelişmeye ilişkin alınan bilgiye göre ise Zonguldak İl Trafik Komisyonundan ‘kararı’ içeren yazı Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı’na gönderilecek. Ardındansa uygulama hayata geçecek.

GÜNDEM MADDELERİ
Öte yandan, toplantıda gündemin ilk maddesi olan Kdz Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı arasında gerçekleşecek olan “Hayalimdekini yapmak çok kolay” isimli projeye maddi kaynak sağlamak için belediye başkanına yetki verilmesine dair komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin ikinci maddesinde yer alan 2019 mali gelir yılında temizlik işlerine ödenek aktarılmasına dair komisyon raporu da oy birliği ile kabul edildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran2
üzgün1
kızgın1
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
ufuk özyiğit

03 Ocak 2019 - 14:28

biz insanlar sesimizi cıkarmadıgımız muddetce otobus görevliileriyle kavga etmediğimiz sürece yada birisi ölmediği sürece bu iş boyle sürüp gider. Hic unutmuyorum ankarada nereye parketsen otoparkcılar basına gelip otopark parası istiyordu otopark görevlisiyle arac sürücüsü kavga etti kavgada otopark sürücüsü arac sürücüsünü öldürdü ondan sonrea ankarada aracınızı nereye parkederseniz parkedin kapalı yerler haric otopark parası alnmıyor almak isteyenleride derhal 155 arayarak şikayet ediniz diyor uzun lafın kısası kötü birşey olacakki otobüs istediğiniz yerde indirsin.

Gulten Erdogan

11 Aralık 2018 - 09:07

Yeter artik yolun ortasına oturup eylemmi yapalım ne bu rezillik araba evimin önünden geçiyor neymiş efendim yasak terminale gideceksin varmı terminalden Taksi param rezillik ten başka bişey degil

Belgin Gürkan

10 Aralık 2018 - 17:25

Aaaa üç yer belirlemişler Gülüç gene yok neden acaba

Yorum Yazın

Canlı Radyo