Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZONGULDAK DERBİSİ EREĞLİ’NİN..

ZONGULDAK DERBÄ°SÄ° EREÄžLÄ°’NÄ°N..

 

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 18.hafta mücadelesinde Kdz. Ereğli Belediyespor ile Kozlu Belediyespor arasında oynanan Zonguldak derbisini rakibini 3-1 mağlup eden Kdz. Ereğli Belediyespor kazandı. Eflatun beyazlıların gollerini Ahmet Olgun, Alihan Tezel ve Kaan Yavuzcan attı.

 

Kdz. EreÄŸli Belediyespor sahaya rakibi Kozlu Belediyespor’un geçtiÄŸimiz hafta son yolculuÄŸuna uÄŸurlanan Kulüp BaÅŸkanı ve Kozlu Belediye BaÅŸkanı Ertan Åžahin’in acısını paylaÅŸarak  “Acınız acımızdır. Başımız saÄŸolsun, konuk ekipte “Kalbimizdesin. Seni Unutmayacağız.” yazılı pankartlarla çıktı.

KarşılaÅŸmaya rakibine oranla daha iyi baÅŸlayan ve 10.dakikada Ahmet Olgun’un golü ile  1-0 öne geçen Kdz. EreÄŸli Belediyespor, Adem Gezici ve Eray Özer ile bulduÄŸu pozisyonlarda Kozlu Belediyespor kalecisi Hamit’i geçemezken,  Hamit yaptığı kurtarışlarla takımını maça tutundurdu. Konuk ekip ilk yarının son bölümlerinde bulduÄŸu pozisyonlardan sonuç alamadı.

2. yarı karşılıklı ataklarla baÅŸlarken 67.dakikada Kaan Yavuzcan’ın ara pasında topla buluÅŸan Alihan Tezel skoru 2-0’a getirdi.

Bu dakikadan sonra Kdz.EreÄŸli Belediyespor’un bulduÄŸu pozisyonlar yine günün baÅŸarılı ismi Hamit’in ellerinde erirken, Kozlu Beleyespor’un bulduÄŸu pozisyonlarda da konuk ekip son vuruÅŸlarda etkili olamadı.

90+1 . dakikada UÄŸur Balkanlı skoru 2-1’e getirse de maçta son sözü 90+2. dakikada ikinci golün asistini yapan Kaan Yavuzcan söyledi. (3-1)

Kdz.EreÄŸli Belediyespor bu galibiyetle puanını 27’ye çıkarırken  Kozlu Belediyespor 12 puanda kaldı. EreÄŸli Belediyespor 15 Åžubat ÇarÅŸamba günü erteleme maçında EskiÅŸehir Yunusemre’yi konuk edecek.

ZONGULDAK DERBÄ°SÄ° EREÄžLÄ°’NÄ°N..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo