Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZONGULDAK’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ...

ZONGULDAK’A ÅžEHÄ°T ATEŞİ DÜŞTÃœ...

Şırnak’ın Cizre Ä°lçesi’nde devam eden operasyonlarda, teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Ä°slam Çakar’ın ÅŸehit olduÄŸunu açıkladı. Åžehitin Zonguldak’ın Kilimli Ä°lçesine baÄŸlı Subatan Mahallesinden olduÄŸu öğrenildi. Askeri yetkililerin ÅŸehidin evine gittikleri öğrenildi. 

Genelkurmay BaÅŸkanlığı, ayrıca Şırnak’ın Cizre Ä°lçesi’nde devam eden operasyonlarda, teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir askerin ÅŸehit olduÄŸunu açıkladı. Genelkurmay tarafından yapılan açıklamada, operasyon kapsamında 20 Aralık günü saat 09.30’da teröristlerle çıkan çatışmada bir askerin ağır yaralanarak hastaneye sevk edildiÄŸi ancak yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak ÅŸehit olduÄŸu ifade edildi. Genelkurmay BaÅŸkanlığı’nın açıklaması şöyle:

"20 Aralık 2015 tarihinde saat 09.30’da Şırnak ili Cizre ilçesinde icra edilen operasyonlar kapsamında Bölücü Terör Örgütü mensupları ile çıkan çatışmada bir Kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmıştır. Yaralanan Kahraman silah arkadaşımız derhal hastaneye sevkedilmiÅŸ, ancak yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak ÅŸehit olmuÅŸtur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boÄŸan bu olayda hayatını kaybeden aziz ÅŸehidimize Allah’tan rahmet, ÅŸehidimizin deÄŸerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine baÅŸsaÄŸlığı ve sabır dileriz."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo