Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZONGULDAK’A ACI HABER

ZONGULDAK’A ACI HABER

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde iki trafik polisine yönelik saldırıda şehit olan Tansu Aydın’ın memleketi Zonguldak’taki akrabaları yasa büründü.

Şehit haberinin alınmasının ardından Aydın’ın Yayla Mahallesi’ndeki baba ocağına giden İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, baba Fikret ile anne Ulviye Aydın’ın Antalya’da kızlarının yanında olduğu bilgisine ulaştı.Daha sonda Aydın’ın Tepebaşı Mahallesi’ndeki akrabalarına taziyede bulunan polis ekipleri şehidin Antalya’daki ailesiyle ilgili bilgiler aldı.

Şehit polisin halasının oğlu Şeref İçli (56), gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırıyı internette yayımlanan haberlerden okuduğunu, Aydın’ın şehit düştüğünü öğrenince şoke olduklarını söyledi.

Kuzeninin en son 2 yıl önce dedesinin cenazesinde Zonguldak’a geldiğini anlatan İçli, "O zamandan beri yakından görüşemedik. Kuzenim yaklaşık 10 yıllık polis memuruydu, 3-4 yıldan beri Diyarbakır’da görev yaptığını biliyoruz, çok üzüntülüyüz. Evli ve 6 yaşında bir kız çocuk babasıydı" dedi.

İçli, şehit polisin babası Fikret ile annesi Ulviye Aydın’ın 15 gündür Antalya’daki kızlarını yanında olduğunu, babasının buradaki bir hastanede sağlık kontrollerine gittiğini bildiklerini dile getirdi.

Almanya’dan yaz tatili için Türkiye’ye gelen Aydın’ın amcasının oğlu Ertuğrul Aydın (52) ise yaklaşık 15 yıldır kuzeniyle görüşemediklerini, bugün şehit haberini alınca çok üzüldüğünü kaydetti.

Şehitlik Semti’nde bir kaza ihbarına gittikleri belirtilen trafik polisleri Tansu Aydın ve Ali Karahan, araçtan indikten sonra silahlı saldırıya uğramış, yaralanan iki polisten Aydın hastanede şehit olmuştu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo