12 o C Kdz. Ereğli

ZİYARETİ İADE… HAYIRLI OLSUN…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Ekonomi 5 yıl 5 ay 7 gün 15 saat 31 dakika önce 732

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’deki görevine kısa süre önce başlayan ilçenin Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “aslında Ereğli’de 24 saat değil de 25-26 saat olması gerekiyor” dedi.
Kaymakam Çorumluoğlu, hem iadeyi ziyaret hem de kongre süreci nedeni ile ‘hayırlı olsun’ demek için gittiği Türk Metal Sendikası Şubesi ziyaretinde yaptığı konuşmada, ilçe için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. İş yoğunluğu nedeni ile hayatında ilk defa eve çalışma dosyaları taşıdığını belirten Çorumluoğlu, şu sözlerle konuştu:
SAATLER YETMİYOR
“Burada günler biraz hızlı geçiyor. Aslında Ereğli’de 24 saat değil de 25-26 saat olması gerekiyor. Eşim, ‘evleneli 16 sene oldu. Bu zamana kadar eve hiç dosya getirmemiştin’ diyor. Ben artık akşamları klasörleri eve götürüyor internet imzalarını da evden atıyorum.
Bu ziyaretlerde biraz hem kabul hem de iadede zorlanıyoruz. Dolayısıyla hem size ‘hayırlı olsun’ diyelim hem de iade şeklinde olsun istedim. Yönetimdekilere, işçi kardeşlerimize Allah hayırlı etsin. Bu seçim demokrasinin bir sonucudur. Katılamadığım kongrenizin huzur ve sükunet içinde geçmesi, yeni yönetimin başlaması son derece önemlidir. İl, ilçe, siz ve işçilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”
MİNİ BRİFİNG
Kurmayları ve bazı işçiler ile kapıda karşıladığı Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür eden Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan ise 11. Olağan Genel Kurulu geride bıraktıklarını ifade ederek, “kongremiz Karadeniz Ereğli ile iş kesimine hayırlı olsun” dedi.
Öte yandan Ercan, Çorumluoğlu’na üye sayısı, faaliyet alanları ve işleyiş hakkında kısa bilgiler verdi.

ZİYARETİ İADE… HAYIRLI OLSUN…

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

17 saat 3 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
6 gün 16 saat 5 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 9 saat 33 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 12 saat 20 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 18 saat 15 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 11 saat 54 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
3 gün 15 saat 23 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 3 saat 27 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 14 saat 16 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !