Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZIRHLI AMBULANSLAR GELİYOR

ZIRHLI AMBULANSLAR GELÄ°YOR

SaÄŸlık Bakanı Mehmet MüezzinoÄŸlu, DoÄŸu ve GüneydoÄŸu illerinde yaÅŸanan terör olaylarında ambulanslara yönelik gerçekleÅŸen saldırılar nedeniyle, zırhlı ambulansların devreye gireceÄŸini açıkladı.

MüezzinoÄŸlu, TGRT Haber Televizyonu’nda gündeme iliÅŸkin deÄŸerlendirmelerde bulundu. Bakan MüezzinoÄŸlu, Genelkurmay BaÅŸkanı Orgeneral Hulusi Akar’a Genelkurmay Karargahı’nda yaptığı ziyarete iliÅŸkin de bilgi verdi. 

"Zırhlı ambulanslar devreye girecek"

Bakan MüezzinoÄŸlu, terör saldırılarında özellikle ambulansların hedef alınmasına iliÅŸkin herhangi bir tedbir alınıp alınmayacağına iliÅŸkin bir soru üzerine, "Önümüzdeki günlerde zırhlı ambulanslar devreye girecek. Özellikle o bölgelerde zırhlı ambulanslar hizmet verecek" diye konuÅŸtu. 

SaÄŸlık hizmetlerinin her koÅŸulda devam edeceÄŸinin altını çizen MüezzinoÄŸlu, "Çok ciddi olaylar yaÅŸanıyor. Hastaneye roketatar geliyor. Hekimlerimiz saÄŸlık personelimiz sığınaÄŸa iniyor. DoÄŸum bekleyen anneler var, yatan hastalar var. Bunları bırakıp nasıl geri çekilebilirsiniz? Her türlü tedbiri alıyoruz. Ulaşılamayan bölgelere emniyet güçlerimizin desteÄŸi ile gidiyoruz. Normal hastalıklar dolayısıyla polikliniklerimize gelen hasta sayısı azaldı. DoÄŸum ve diyaliz ve acil durumları çözmekte sorunumuz yok. Bölgede bir hafta 10 gün sonra bölge tamamen temizlendikten sonra eskisinden çok daha iyi koÅŸullarda saÄŸlık ve diÄŸer alanlarda hizmet vermeye devam edeceÄŸiz" deÄŸerlendirmesinde bulundu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo