Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Zeytin Dalı’na konvoylu destek

Zeytin Dalı’na konvoylu destek

Zonguldak’ta bir grup genç, araçlarına astıkları Türk bayraklarıyla konvoy oluÅŸturup Zeytin Dalı operasyonuna destek verdi.


Kozlu ilçesinde toplanan yaklaşık 30 genç, araçlarını Türk bayraklarıyla süsledi. Ellerine aldıkları meÅŸalelerle “Åžehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları atan gençler, ardından konvoy oluÅŸturarak ilçede tur attı.
Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Ersin Uçar, “Burada Megan 2 kulüp ailesi olarak toplandık. Her yerden gelen arkadaÅŸlarımız var. SaÄŸolsunlar bizi yalnız bırakmadılar. Toplanma amacımız ise Afrin’de ÅŸehit olan askerlerimiz için burada bir toplantı düzenledik. Biz de burada kendi çabalarımızla bir ÅŸeyler yapmaya çalışıyoruz. Her zaman devletimizin milletimizin arkasındayız. Burada saÄŸolsun Ä°stanbul’dan, Ankara’dan her yerden gelen arkadaÅŸlarımız var. Arabalarımızı burada topladık. Birazdan Allah izin verirse gezi düzenleyeceÄŸiz. Konvoy düzenleyeceÄŸiz. Afrin operasyonu için destek amaçlı bir konvoy olacak. Türkiye Cumhuriyeti yıkılmaz, bayrak inmez, vatan bölünmez” diye konuÅŸtu.
Afrin harekatını gönülden desteklediklerini belirten Recep Altay ise, “Bugün arkadaÅŸlarımızla güzel bir organizasyon için birlikteyiz ve beraberiz. Åžehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine baÅŸ saÄŸlığı dileklerimizi gönderiyoruz. Biz gerçekten bu konuda çok üzgünüz. Ãœlkemiz için tüm Türkiye için Afrin harekatını gönülden destekliyoruz. Her zaman için devletimizin yanındayız. Bütün halkımızı da davet ediyoruz. Biz arkadaÅŸlarımızla devletimiz için hazırız. Åžehit ailelerine ve asker ailelerine destek olmak amacıyla böyle bir organizasyon yaptık. Onlara moral amaçlı, ülkemizin ayakta olduÄŸunu göstermek için böyle bir konvoy oluÅŸturduk” dedi.
Toplanan grup, düzenlenen konvoy gezisinin ardından olaysız dağıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo