Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Z.E.S DERECEYİ GARANTİLEDİ..!

Z.E.S DERECEYÄ° GARANTÄ°LEDÄ°..!

Kilimli’de düzenlenen Badminton Ä°l Åžampiyonasında EreÄŸli’yi temsil eden tek takım olan Zonguldak EreÄŸli Spor ilk üç sırada yer aldı.

Kilimli Spor Salonunda düzenlenen İl Şampiyonasında kızlı - erkekli karma müsabakalarda Kilimli İdman Yurdu Spor oynanan müsabakalarda kalan son maçlara rağmen birinciliği garantiledi.

İkincilik için yarışan Zonguldak Ereğli Spor ile Devrek Belediyespor puan ve set eşitliği nedeni ile ikincilik müsabakası oynayacak.

27 Haziran’da Kdz. EreÄŸli Spor Salonunda oynanacak olan kızlı – erkekli karma müsabakada Zonguldak EreÄŸli Spor ile Devrek Belediyespor karşılaÅŸacak. Ä°ki takım arasında oynanan müsabakanın sonucunda il ikincisi ve il üçüncüsü belirlenmiÅŸ olacak. Her ihtimale karşı Zonguldak EreÄŸli Spor Ä°l üçüncülüğünü garantilemiÅŸ oldu.

FEDERASYON BAÅžKANI BEKLENÄ°YOR..!

27 Haziran’da yapılması planlanan müsabakaya Zonguldak EreÄŸli Spor’un özel davetlisi olarak Türkiye Badminton Federasyonu BaÅŸkanı Murat Özmekik’in katılması bekleniyor. Konu ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde kulüpten resmi açıklama yapılacağı belirtildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo