Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZEHİR TACİRLERİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ !..

ZEHİR TACİRLERİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ !..

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, jandarmanın okul önlerinde ve gençlerin yoğun olduğu yerlerde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan 11 kişi Jandarma’da tamamlanan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İl ve Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından okul önlerinde ve gençlerin yoğun olarak bulunduğu bölgelerde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen şüpheliler teknik ve fiziki takibe alınmış,  Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan soruşturmada, 3 ay süren fiziki ve teknik takibin ardından belirlenen adreslere sabah eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Operasyon kapsamında, İstanbul'da 1, Ereğli'de 8 ve Alaplı ilçesinde 2 olmak üzere 11 adrese baskın yapılmış ve 10 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda, 279 uyuşturucu hap, 650 gram esrar, 4 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmişti.

Ereğli İlçe Jandarma komutanlığında ifadeleri tamamlanan zanlılar G. Ö., H. A. A. B.,. C. Y, F. Y., M. Y., C. T., R. E., H. A. T., M. P., A. P., alınan doktor raporunun ardından adliyeye sevk edildi.

ZEHİR TACİRLERİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ !..

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın2
üzgün1
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ebru yıldız

16 Mart 2019 - 00:08

Bu insanların yüzlerini saklamayın deșifre edinki bizlerde cocuklarımızı bu kişilerden ve tuzaklarından koruyabilelim.

Yorum Yazın

Canlı Radyo