parçalı bulutlu 17 o C Kdz. Ereğli

Zannetti ki camide hırsız olmaz!

Karabük’te şadırvana giren şahıs, o sırada abdest alan bir kişinin askıya astığı montundaki 5 bin lirayı çalarak kaçtı.

Zannetti ki camide hırsız olmaz!

Asayiş 7 yıl 6 ay 5 gün 7 saat 20 dakika önce 536

Haberi Paylaşın

Edinilen bilgiye göre, pazarcı esnafı Serdar Güzelgöz, ibadet etmek için Yeni Mahalle pazaryeri içinde yer alan camiye gitti. Emanet aldığı 5 bin lirayı arkadaşına vermek için üzende bulunduran Güzelgöz, paranın bulunduğu montu askıya astıktan sonra abdestini alıp namazını kıldı.
Namaz çıkışı montunun cebinde paranın olmadığını fark eden adam, bunun üzerinde düşürdüğünü sanarak camiye geri gitti. Burada görevlilerin yardımı ile güvenlik kamerasını inceleyen esnaf, parasının çalındığının tespit edilmesi üzerine polisi arayarak şikayetçi oldu.
Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede, şahsın abdest alma bahanesi ile şadırvanda diğer şahısların da ceplerini karıştırdığını tespit etti. Olayla ilgili eşkali belirlenen şahsın yakalanması için ekipler çalışma başlattı.

EN ÇOK OKUNAN

img 7 gün 7 saat 25 dakika önce EREĞLİ'DE ELEKTRİK AKIMNA KAPILDI !
img 4 gün 6 saat 4 dakika önce EREĞLİ'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ !.
img 3 gün 23 saat 32 dakika önce 7 KİŞİ 1 KİŞİYE SALDIRDI !
3 gün 23 saat 26 dakika önce KALP KRİZİ GEÇİRDİ !
2 gün 22 saat 23 dakika önce AKIN KATI'DAN FLAŞ AÇIKLAMA !
1 gün 12 saat 53 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA !
20 saat 59 dakika önce EREĞLİ'DE ALATURKA GECESİ
2 gün 6 saat 43 dakika önce POSBIYIK SALDIRIYI KINADI !