Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZABITA WHATSAPP İHBAR HATTI KURDU..

ZABITA WHATSAPP Ä°HBAR HATTI KURDU..

Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından, vatandaşların talep ve şikayetlerine daha hızlı çözüm bulmak amacıyla Whatsapp ihbar hattı kuruldu.

Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların istek ve şikayetlerine daha hızlı ve kolay çözüm bulmak amacıyla yeni bir uygulama başlattı.

Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürü Alptekin Dursun, sorunlar karşısında daha hızlı ve etkin bir çözüm sunabilmek için Whatsapp ihbar hattı kurduklarını bildirdi.

Dursun, Zabıta Müdürlüğü olarak yeniliklere her zaman açık olduklarını belirterek; “7 ayrı denetim ekibimizle birlikte 24 saat kesintisiz olarak halkımıza hizmet vermeyi sürdürüyoruz. ’Sorunları birlikte çözelim’ sloganıyla yeni bir uygulama baÅŸlattık. 0552 067 0153 nolu telefon üzerinden whatsapp ihbar hattı kurduk. VatandaÅŸlarımız anlık olarak yaÅŸadıkları ÅŸikayet ve istekleri buradan bildirebilecekler. Böylece ekiplerimizin koordinasyonunu da daha kolay ve hızlı hale gelmiÅŸ olacak” dedi.

Dursun, vatandaÅŸların ÅŸikayet ve taleplerini 0552 067 0153 whatsapp ihbar hattının yanında ’Alo 153’ ihbar hattına da bildirebileceklerini söyledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo