Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Zabıta ve polisten dilenci operasyonu!

Zabıta ve polisten dilenci operasyonu!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde dilencilik yapanlara yönelik ortak operasyon düzenlendiÄŸi bildirildi.


Edinilen bilgiye göre, EreÄŸli Belediyesi Zabıtası ile Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü’ne baÄŸlı polis ekipleri Cuma Namazı sonrası cami çıkışında bekleyen dilencileri tespit etti. Toplanan ÅŸahıslar, ekip araçları ile zabıta müdürlüğüne götürüldü. Bazıları ise polis ve zabıtayı görünce kaçarak kurtuldu.
Zabıta Müdürü Alptekin Dursun, gazetecilere açıklamasında, dilenirken yakalanan kiÅŸilere kabahatler kanuna göre cezalar yazıldığını söyledi. Aralarında çocuklarında bulunduÄŸu dilencilere iÅŸlem yapıldığını anlatan Dursun, şöyle dedi:  
“Cuma namazı çıkışında yapmış olduÄŸumuz uygulamada bir kız bir erkek iki çocuk, ikisi yaÅŸlı olmak üzere 4 tane kadın, iki erkek olmak üzere bunları aldık. Gerekli iÅŸlemlerle üst aramalarını yapıyoruz. Emniyete de gerekli bilgileri de vererek uygulamamızı böyle bitirdik. Bu uygulama genelde her hafta sonu Cuma günleri namaz çıkışları ve akÅŸamları olmak üzere bu ÅŸekilde devam edecek. Alınan dilencilerin üst aramalarını yapıyoruz. Topladıkları paraları bizim mali hizmetler kasasına yatırıyoruz.”
Yapılan çalışma sonucunda yakalanan dilencilerin üzerinden toplamda 200 lira para çıktığı belirtildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo