Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YÜRÜYÜŞLERLE BAŞLADI

YÜRÜYÜŞLERLE BAŞLADI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Zonguldak genelindeki  törenler baÅŸladı. Törenleree çok sayıda vatandaÅŸ ellerinde Türk bayrakları ile katıldı.

 

Kdz.EreÄŸli’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yıldönümü kutlamaları kapsamında tören düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Ä°lçe Müdürlüğünce hazırlanan kutlama programı saat 10.00’da Polisevi önünden baÅŸlayan ve Anıt Partk’ta son bulan Gençlik Yürüyüşü ile baÅŸladı.

Daha sonra Anıt Parkta bulunan Atatürk Anıtı’na Ä°lçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Haydar Ãœzülmez tarafından çelenk sunumu gerçekleÅŸtirildi. Ardından saygı duruÅŸunda bulunuldu ve Ä°stiklal Marşı okundu.

SAKA, “19 MAYIS, GENÇLÄ°K VE GELECEK DEMEKTÄ°R”

 

Törende gençler adına bir konuÅŸma Kdz.EreÄŸli Anadolu Lisesi Öğrencisi Bahar Saka, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Milli Egemenlik duyguları içinde Samsun’a attığı ilk adımın Türk Milleti’nin bağımsızlığı kazanmasında ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluÅŸ yolunda atılan en önemli adım olduÄŸunu söyleyerek, “19 Mayıs’ta Samsun’da ilk bağımsızlık ateÅŸini yakan Atatürk, yapmış olduÄŸu çalışmalar ve gerçekleÅŸtirdiÄŸi kongreler ile KurtuluÅŸ Mücadelesi’ni ona inanan milleti ile birlikte sürdürmüş ve Türk Milleti’nin miladı olan 19 Mayıs 1919’u zaferin devamı ve gençlere olan güveni olan sebebiyle bu anlamlı günü Atamız gençlere emanet etmiÅŸtir. 19 Mayıs gençlik, gençlik gelecek demektir. Türk genci Türk Ä°stiklal ve Türk Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçisidir. Bugün ve yarınların en büyük güvencesidir.”dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo