Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YÜREK BURKAN YAŞAM ÖYKÜSÜ !.

YÜREK BURKAN YAŞAM ÖYKÜSÜ !.

Ereğli’den 20 yıl önce ayrılan ve Manavgat’a yerleşen kişi yaşadığı barakada öldü.


Antalya'nın Manavgat ilçesinde tek başına yatalak ve bakıma muhtaç ÅŸekilde yaÅŸadığı 6 metrekarelik barakada yaÅŸamını yitiren Remzi Polat, Kavaklı Mezarlığında topraÄŸa verildi. KomÅŸusu Erdem Belen'in Polat'ın eÅŸini arayarak öldüğünü söylemesi üzerine eÅŸinden “Yaptıklarının cezasını çekiyor. Sabah sabah piyangodan mı çıktın sen” cevabını aldığı Remzi Polat’ı son yolculuÄŸuna imam ve görevliler dahil 10 kiÅŸi uÄŸurladı.

YaÅŸlı adamın cenazesine öldüğünde yanında olan komÅŸuları ve basın mensuplarının yanı sıra Zonguldak’tan gelen 5 akrabası dışında kimse gelmedi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 6 metrekarelik barakada tek başına yatalak ve bakıma muhtaç ÅŸekilde yaÅŸayan Remzi Polat (82) örceki gece vefat etti. Bakımını yapan ve ihtiyaçlarını karşılayan komÅŸusu Erdem Belen, Polat'ın eÅŸini arayarak öldüğünü söylemesi üzerinde eÅŸinden “Yaptıklarının cezasını çekiyor. Sabah sabah piyangodan mı çıktın sen” cevabını aldı.

Eski eÅŸi ve oÄŸlu öldükten sonra Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinden 20 sene önce Manavgat’a gelen ve bir süre baharatçılık yaptıktan sonra iÅŸleri bozulunca işçi olarak çeÅŸitli yerlerde çalışan Remzi Polat (82), dün gece 6 metrekarelik bir barakada verdiÄŸi yaÅŸam mücadelesini kaybetti. Remzi Polat’ın bakımını yapan Erdem Belen, “Dün gece kendisine süt ve meyve suyu içirdik. Bugün sabah babamı aradım, Remzi amcaya bak dedim. Saat 09.00 sıralarında babam bakmaya geldiÄŸinde ölmüş. Beni arayınca ben de buraya geldim” dedi.

"5 kız kardeşi bana başsağlığı dilediler"

Polat’ın uzun süredir Manavgat’ta yaÅŸadığını, 1 yıldır 6 metrekarelik barakada kaldığını anlatan Belen, Polat'ı haftada 2-3 defa hastanenin acil servisine götürdüğünü ifade ederek, "5 tane kız kardeÅŸi var. Hep aradık ama kimse ilgilenmiyor. Öldüğünü haber verdik. Bana ‘başın saÄŸ olsun’ dediler" diye konuÅŸtu.

 

"Piyangodan mı çıktın sen" cevabı

Belen, gazetecilerin yanında yabancı uyruklu eÅŸi M. Polat’ı arayarak Remzi Polat’ın öldüğünü söyledi. M. Polat da ÅŸaşırarak, “Ben onu hastanede biliyordum. Allah Allah. O kendi yaptıklarının cezasını çekiyor. Bana çektirdi. Emekli parasını ister alır yerim, istersem bir yere bağışlarım. Sabah sabah piyangodan mı çıktın sen” diyerek telefonu kapattı.Ä°hbar edilmesi üzerine olay yerine saÄŸlık ve jandarma ekipleri geldi. SaÄŸlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Polat’ın öldüğü belirlendi. Polat’ın cenazesi morga kaldırıldı.

Cenazesi de ölümü gibi yalnız oldu

Remzi Polat’ın Kavaklı Mezarlığındaki cenazesine yaÅŸamının son yılında kendisiyle ilgilenen 4-5 komÅŸusu ile Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesinden gelen 2 kız kardeÅŸi, dayısının oÄŸlu ve eniÅŸtesi katıldı. Toplam 10 kiÅŸinin katıldığı cenazede Remzi Polat’ın mezarına toprak atma görevini Antalya BüyükÅŸehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünde görevli personel gerçekleÅŸtirdi.

Kameralara görüntülenmek istemediklerini belirten Remzi Polat’ın 2 kız kardeÅŸi ve diÄŸer akrabaları, Remzi Polat’ın kağıt üzerinde evli göründüğü kadının hiçbir zaman gerçek eÅŸi olmadığını, yetkililerin bu durumu araÅŸtırarak kardeÅŸleri üzerinden maaÅŸ almasının önüne geçmesi gerektiÄŸini, bu konuda gerekli giriÅŸimlerde bulunacaklarını dile getirdiler.

 

 

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
şaşkın1
üzgün1
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo