15 o C Kdz. Ereğli

YÜREĞİNE SAĞLIK HOCAM...

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Çevre ve Yaşam 5 yıl 1 ay 3 gün 3 saat 59 dakika önce 2933

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de oynanan futbol maçında İstiklal Marşı sesi duyan hakem maçı durdurdu. Maç, Marşın tamamlanmasının ardından kaldığı yerden devam etti.
Edinilen bilgiye göre, amatör müsabakada oynanan ekstra play off rövanş maçında Kepez Çaylıoğluspor ile Çates Işıkspor takımları karşı karşıya geldi. Maçın 20. dakikasında dışarıda okunan İstiklal Marşı'na kayıtsız kalmayan maçın hakemi Hakan Ergin, oyunu durdurdu. Hakem Ergin, futbolcular ve tribündeki seyirciler, saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı söyledi.
İstiklal Marşı'nın bitmesiyle maçın hakemi Hakan Ergin maçı devam ettirdi. Ergin'in yapmış olduğu bu anlamlı hareket maçın ardından büyük yankı uyandırdı.
"10 YILDIR FUTBOL HAKEMLİĞİ YAPIYORUM, İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY BAŞIMA GELDİ"
Ergin, maç sonrası gazetecilerin sorusu üzerine konuşmasında, şöyle dedi:
"Zonguldak'ın son play off maçıydı. Önemli bir maçtı. Maçın 20 dakikasında müsabaka devam ederken İstiklal Marşı sesi duydum. İstiklal Marşı okunurken elim birden düdüğe gitti ve maçı durdurdum. Oyuncularla beraber İstiklal Marşı'nın okunduğu ve bayrağımızın olduğu yere gittik. İstiklal Marşımızı okumaya başladık. İstiklal Marşı bittikten sonra da oyunumuza devam ettik. 10 senedir futbol hakemliği yapıyorum, ilk defa böyle bir şey başıma geldi. Benim yerimde diğer arkadaşlarım da olsa onlar da aynı şeyi yaparlardı. Müsabaka sonrasında da çok olumlu tepkiler aldım. İstiklal Marşı ve bayrağımız bizim için çok önemli bir değer."

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 20 saat 41 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 gün 5 saat 9 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
11 saat 31 dakika önce EREĞLi'DE ACI OLAY
4 gün 23 saat 17 dakika önce ACI HABER
1 gün 13 saat 31 dakika önce TERSANELER BÖLGESİNDE KAZA ; 6 YARALI
6 gün 18 saat 47 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 20 saat 12 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 23 saat 47 dakika önce HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
2 gün 6 saat 56 dakika önce KPSS MÜJDESİ !