13 o C Kdz. Ereğli

“Yük olmaya değil, yük almaya geliyoruz”

Özcan: “Biz protokol adamı değiliz, halkın adamıyız. Protokol adamı olmaktansa halkın adamı olmayı tercih ederiz. Kavga etmek, haksızlık karşısında susmamak şiarımızdır.”

Gündem 6 yıl 8 ay 18 gün 17 saat önce 913

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, “Karadeniz Ereğli İçin Mücadele Platformu” Sözcüsü Niyazi Özcan, ilçe menfaatleri doğrultusunda kavga edeceğini bildirdi.
Yaklaşan Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu bir süre önce açıklayan Özcan, yazılı yaptığı açıklamada, ilçenin ekonomi başta olmak üzere diğer sorunlarını gündeme getirilmesi için çeşitli eylemler yaparak çözüm yolları bulmak için çaba sarf ettiklerini söyledi. Yaklaşık 3 yıl önce ’Ereğli İçin Mücadele Platformu’nu kurarak seslerini duyurmaya çalıştıklarını belirten Özcan, şöyle dedi:
“Ereğli’de sanayici, tüccar, işadamı ve esnaflara karşı yapılan haksızlıkları ve kaderleri ile baş başa bırakılmayı gündeme getirmeye başladık. 3 yıldır da hiç susmadan doğruları söylemeye devam ediyoruz. Bu mücadelemizde, bir takım rant odakları ve protokole bürokrasiye/bürokrata adeta puta tapar gibi hizmet edenler, haksızlığa karşı verdiğimiz bu mücadelemiz için bizlere ’kavgacı, tenkitçi, protokol tanımaz’ yakıştırmasını yapmaya çalışabilir, çalışmaktadır.”

“Kavga etmeye devam edeceğiz”
Ereğli’nin menfaatleri doğrultusunda kavga etmekten çekinmeyeceklerini anlatan Özcan, şunları kaydetti:
Doğruları korkusuzca söylemek, haksızlığa boyun eğmeden dik durmak, esnafın, sanayicinin, tüccarın, işadamının yanında olmaksa ’kavgacılık’ evet biz kavgacıyız. Ereğli’nin çıkarları için de kavga etmeye devam edeceğiz. Biz protokol adamı değiliz, halkın adamıyız. Protokol adamı olmaktansa halkın adamı olmayı tercih ederiz. Kavga etmek, haksızlık karşısında susmamak şiarımızdır. Kavga ve hak aramak anarşi değildir.”
Özcan, açıklamasında mevcut ETSO yönetiminin ’icraat sergilemediğini’ iddia ederek bu yönde eleştirilerini aktardı. Özcan, “kendi bencillikleri ve beceriksizliklerini asla kabul etmediler. TSO’yu zenginler kulübü olmaktan çıkaracağız. Yük olmaya değil, ekibimle yük almaya geliyoruz” dedi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 18 saat 20 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 9 saat 32 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 16 saat 33 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 13 saat 37 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 13 saat 11 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 7 saat 26 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 17 saat 54 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 12 saat 1 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 15 saat 27 dakika önce KAZA ; 2 YARALI