Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“Yük olmaya değil, yük almaya geliyoruz”

“Yük olmaya deÄŸil, yük almaya geliyoruz”

Özcan: “Biz protokol adamı deÄŸiliz, halkın adamıyız. Protokol adamı olmaktansa halkın adamı olmayı tercih ederiz. Kavga etmek, haksızlık karşısında susmamak ÅŸiarımızdır.”


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, “Karadeniz EreÄŸli İçin Mücadele Platformu” Sözcüsü Niyazi Özcan, ilçe menfaatleri doÄŸrultusunda kavga edeceÄŸini bildirdi.
YaklaÅŸan Karadeniz EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde baÅŸkanlığa aday olduÄŸunu bir süre önce açıklayan Özcan, yazılı yaptığı açıklamada, ilçenin ekonomi baÅŸta olmak üzere diÄŸer sorunlarını gündeme getirilmesi için çeÅŸitli eylemler yaparak çözüm yolları bulmak için çaba sarf ettiklerini söyledi. Yaklaşık 3 yıl önce ’EreÄŸli İçin Mücadele Platformu’nu kurarak seslerini duyurmaya çalıştıklarını belirten Özcan, şöyle dedi:
“EreÄŸli’de sanayici, tüccar, iÅŸadamı ve esnaflara karşı yapılan haksızlıkları ve kaderleri ile baÅŸ baÅŸa bırakılmayı gündeme getirmeye baÅŸladık. 3 yıldır da hiç susmadan doÄŸruları söylemeye devam ediyoruz. Bu mücadelemizde, bir takım rant odakları ve protokole bürokrasiye/bürokrata adeta puta tapar gibi hizmet edenler, haksızlığa karşı verdiÄŸimiz bu mücadelemiz için bizlere ’kavgacı, tenkitçi, protokol tanımaz’ yakıştırmasını yapmaya çalışabilir, çalışmaktadır.”

“Kavga etmeye devam edeceÄŸiz”
EreÄŸli’nin menfaatleri doÄŸrultusunda kavga etmekten çekinmeyeceklerini anlatan Özcan, ÅŸunları kaydetti:
DoÄŸruları korkusuzca söylemek, haksızlığa boyun eÄŸmeden dik durmak, esnafın, sanayicinin, tüccarın, iÅŸadamının yanında olmaksa ’kavgacılık’ evet biz kavgacıyız. EreÄŸli’nin çıkarları için de kavga etmeye devam edeceÄŸiz. Biz protokol adamı deÄŸiliz, halkın adamıyız. Protokol adamı olmaktansa halkın adamı olmayı tercih ederiz. Kavga etmek, haksızlık karşısında susmamak ÅŸiarımızdır. Kavga ve hak aramak anarÅŸi deÄŸildir.”
Özcan, açıklamasında mevcut ETSO yönetiminin ’icraat sergilemediÄŸini’ iddia ederek bu yönde eleÅŸtirilerini aktardı. Özcan, “kendi bencillikleri ve beceriksizliklerini asla kabul etmediler. TSO’yu zenginler kulübü olmaktan çıkaracağız. Yük olmaya deÄŸil, ekibimle yük almaya geliyoruz” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
hakkı kartal

14 AÄŸustos 2017 - 17:41

KASIMDA OLMASI DÜŞÜNÜLEN SEÇİME 3 AY KALDI. HALA SESSİZ SAKİN ALTTAN ALTTAN SEÇİM ÇALIŞMASI YAPARAK ORTAYA ÇIKMAYANLAR SAMİMİ DEĞİLDİRLER. EREĞLİ İÇİN 5 KURUŞ MENFAAT SAĞLAYACAK DEĞİLDİRLER. BUNU KABUL ETMEYENLER YA KÖRDÜR. YA DA MENFAAT PEŞİNDEDİR. BU ADAM 3 YILDIR BEN ADAYIM DİYE ORTADADIR. SÖYLEDİĞİ HER KELİME KESİN VE NETTİR. HER SÖYLEDİĞİ,HER HEDEFLEDİĞİ, HER UYARDIĞI NET OLARAK ANLAŞILMAKTA VE NOKTA ATIŞIDIR. ŞU SAATTEN İTİBAREN ADAYIM DİYE ÇIKMAYI DÜŞÜNEN ALTTAN PAZARLIKÇILAR BÖYLE BİR HATAYA DÜŞMEYİN. ÇÜNKÜ KİMSE YUTMAZ ARTIK. ÇÜNKÜ ESNAF TÜCCAR ÇOK BÜYÜK SIKINTI İÇİNDE.. TİYATRO VE ROL KESENE KARNI TOK. SADECE REZİL OLURSUNUZ. YAPACAĞINIZ BİR ŞEY VARSA BU ADAMA EL VERİN. SAMİMİ OLUN. DÜRÜST OLUN. TÜM EREĞLİ KAZANSIN.

Yorum Yazın

Canlı Radyo