Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YÖNETİM TOPLANDI

YÖNETİM TOPLANDI

Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi...


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde Türk Metal Åžube Yönetim Kurulu’nun Ekim Ayı Toplantısı’nın gerçekleÅŸtirildiÄŸi bildirildi.
Sendikanın resmi internet sitesi turkmetalkdzeregli.org da yer alan habere göre, 5 Ekim’de yapılan toplantıya iliÅŸkin şöyle denildi:
“Sendika binamızda, BaÅŸkanımız Metin Ercan BaÅŸkanlığında gerçekleÅŸtirilen toplantıda, iÅŸ yerlerindeki çalışma koÅŸulları, üyelerimizin durumu ile yapılması gerekenler konuÅŸuldu. BaÅŸkanımız Ercan, gerçekleÅŸtirdikleri toplantının üyelerimize, sendikamıza, iÅŸ dünyasına hayırlı, uÄŸurlu olması dileÄŸinde bulundu. Ä°ÅŸ dünyası ile genel gündem konularına da yer verilen toplantıda Åžube Sekreterimiz Yakup Yılmaz, Åžube Mali Sekreterimiz Hakan Eskibina, Åžube TeÅŸkilatlanma Sekreterimiz Soner UslubaÅŸ ile Åžube EÄŸitim Sekreterimiz Mehmet Karakaya hazır bulundu.”

Hasta ziyareti…
Öte yandan, aynı sitede yer alan haberde, Türk Metal Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan’ın, evinde istirahat eden üyeye ziyarette bulunduÄŸu da kaydedildi. Ercan, geçirdiÄŸi rahatsızlık nedeniyle evinde istirahat eden, EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları Ambarlar ve Sevkiyat Müdürlüğünde çalışan Tekin ÇubukçuoÄŸlu’nu ziyaret etti. Ercan, Ä°ÅŸ Yerleri BaÅŸ Temsilcisi Turgay Kavak ve Ãœnite Temsilcisi Murat Ok ile birlikte gerçekleÅŸtirdiÄŸi ziyarette, ÇubukçuoÄŸlu’na bir kez daha geçmiÅŸ olsun dileÄŸinde bulundu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo