Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Yol Dubalarla Büyük Araçlara Kapatıldı!.

Yol Dubalarla Büyük Araçlara Kapatıldı!.

- Ölümlü kazanın yaşandığı yol dubalarla büyük araçlara kapatıldı


EreÄŸli’de 5 yaşındaki çocuÄŸun tırın altında kalarak hayatını kaybetmesi sonrası Belediye tarafından mahalle arasındaki yola demir dubalar yerleÅŸtirilerek büyük araçların geçiÅŸine kapatıldı.

 
Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kışla Mahallesi Potbaşı Sokakta 12 Nisan 2017 tarihinde yaşanan trafik kazasında 5 yaşındaki Muhammet Ali Çınar yolun karşısındaki oyun parkına geçmek isterken T.K. (47) idaresindeki 67 TY 925 çekici ve 67 TY 926 dorse plakalı tırın altında kalarak hayatını kaybetmişti. Mahalle halkı kaza sonrası yetkilileri defalarca uyarmalarına rağmen tırların mahalle arasındaki yoldan geçişlerinin engellenmemesine tepki göstermiş ve yolu trafiğe kapatmıştı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu mahalleye gelerek alternatif yol açılmasına müsaade etmiş ve tırların bu yolu kullanması sağlanmıştı.
YaÅŸanan kazanın ardından sokağın giriÅŸine “Bu sokaÄŸa ağır vasıta giriÅŸi yasaktır” pankartı asan mahalle sakinleri, EreÄŸli Belediyesi’nden yolun her iki tarafındaki giriÅŸine büyük araçların geçiÅŸlerini engellemek için dubalar konulmasını talep etti. Kdz. EreÄŸli Belediyesi Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri mahallelinin talebi doÄŸrultusunda Potbaşı Sokağın her iki giriÅŸine de sadece küçük araçlar geçecek ÅŸekilde demir dubalar yerleÅŸtirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo