Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YOĞUN KATILIM

YOÄžUN KATILIM

Cumhuriyetin 93.yılı kutlamaları kapsamında Karadeniz EreÄŸli’de yapılan kortej yürüyüşüne binlerce kiÅŸi katıldı.

BaÄŸlık Polis Karakolu önünden marÅŸlarla baÅŸlayan yürüyüşe katılan protokol, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluÅŸlarının temsilcileri ve ilçe halkı, ’Ne mutlu Türküm diyene’ sloganları atarak, Atatürk Anıtı önüne kadar yürüdü.

Atatürk Anıtı önünde saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuÅŸma yapan Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, 29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyet’in 93. yılını coÅŸkuyla, heyecanla ve gururla kutlamanın sevincini yaÅŸadıklarını belirterek, konuÅŸmasında ÅŸu ifadelere yer verdi:

’Güzel ÅŸehrimin güzel insanları. Sizleri ve Cumhuriyetimizi seviyoruz. Cumhuriyet benim, Cumhuriyet senin, Cumhuriyet sizlerin, Cumhuriyet hepimizin. 78 milyon ülkemizde yaÅŸayan insanımızın. Cumhuriyetimiz için, ortak deÄŸerlerimiz için. 15 Temmuz darbe giriÅŸiminde olduÄŸu gibi. O karanlık gece, o hain ve menfur saldırıdan sonra olduÄŸu gibi. Bir olarak beraber olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediÄŸi gibi, el ele gönül gönüle muhasır medeniyetlerin ötesine geçmek için çalışmalıyız. Bir ve beraber olmamız lazım. KurtuluÅŸ Savaşımızın BaÅŸkomutanı ve Cumhuriyetimizin varisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk baÅŸta olmak üzere tüm ÅŸehit ve gazilerimize Allah’tan rahmet dilerken, önlerinde de saygıyla eÄŸiliyorum. Hepinize katılımlarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. SaÄŸolun güzel EreÄŸli’nin güzel insanları.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo