Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YİNE TELEFON DOLANDIRICILIĞI!..

YÄ°NE TELEFON DOLANDIRICILIÄžI!..

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde yaÅŸayan Türkiye TaÅŸkömürü Kurumundan (TTK) emekli Hasan Cansever,  haberi olmadan kimlik bilgileri kullanılarak iki GSM hattı ve cep telefonu alındığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

62 yaşındaki Cansever, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisini Ä°stanbul’dan arayan tanımadığı kiÅŸinin, üzerine GSM hattı ve cep telefonu alındığını söylediÄŸini anlattı.

Bunun üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğüne gittiğini belirten Cansever, şöyle konuştu:

"Adıma da kredi çekilmiÅŸ olabileceÄŸi ihtimalini düşünerek bankaya gittim. Hesabımda deÄŸiÅŸiklik olmadığını gördüm. Tekrar telefon geldiÄŸinde, ’ismine kargo geliyor, imzan lazım’ denildi. Ä°stanbul’dan Murat adında kiÅŸi, ’üzerinize iki hat alındı, bilginiz olsun’ dedi. Aynı zamanda mahallenin muhtarını da aramışlar. Ãœzerime hat alınacağını ona da söylemiÅŸler. Bunun üzerine GSM operatörünün bayisine gittim, üzerime iki telefon ve iki hat alındığı söylendi. Daha sonra bu hatları iptal ettirdim. Kapattığıma dair belgelerimi de aldım. Savılığa suç duyurusunda bulundum." 

"Haberim ve imzam olmadan adıma nasıl telefon ve hat veriliyor, anlamış deÄŸilim" diyen Cansever, "Herhangi bir yerde kimliÄŸimi de kaybetmedim. KimliÄŸimi kaybetsem iptal etmesini de bilirim. Ä°stanbul’a hayatımda iki defa gittim. Ä°kisi de 10-15 yıl önceydi. Her telefon çalışında rahatsızlık duyuyorum. Ä°lk defa başıma böyle bir ÅŸey geliyor. Ãœzerime telefon ve hat alındığımı öğrendikten sonra da bir daha beni aramadılar. Hukuk mücadelemi sürdüreceÄŸim" ifadesini kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo