Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YILMAZ EREĞLİ BELEDİYESPOR'DA

YILMAZ EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR'DA

Eflatun beyazlılar Hüseyin Yılmaz`ı renklerine bağladı.


Zonguldak’ın yetiÅŸtirdiÄŸi önemli futbolcular arasında yer alan Hüseyin Yılmaz, 2013-2014 sezonunda ÅŸampiyonluk yaÅŸadığı Cahit Terzi’nin teknik direktörlüğünü yaptığı Kdz. EreÄŸli Belediyespor’a transfer oldu.

 

10 sezon 2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da forma giyen ve Amed Sportif, KahramanmaraÅŸ Spor ve Of Spor deneyimleri yaÅŸayan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Hüseyin Yılmaz, futbol kariyerinde 305 maçı bulunan, 2. Ligde 174 maçlık deneyime ile 2023-2024 sezonunda Kdz. EreÄŸli Belediyespor için kendisini eflatun-beyazlı yapan imzayı attı.

BAÅžKAN POSBIYIK; BU SENE Ä°DDÄ°ALI GELÄ°YORUZ

Kdz. EreÄŸli Belediye ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık imza töreninde yaptığı açıklamada; “Bu sene iddialı geliyoruz. Hüseyin Yılmaz ile takımı güçlendirdiÄŸimize daha da inanıyoruz. EreÄŸli haklı da Hüseyin Yılmaz’ın aramıza katılmasından dolayı çok mutlu oldu. Onun da tecrübelerinden faydalanmak üzere takımımız daha da saÄŸlam hale geldi. Kdz.EreÄŸli Belediyespor’u bu sene layık olduÄŸu yere çıkaracağız. Sayın Teknik Direktörümüz Cahit Terzi, yardımcıları ve yönetim kurulunun el birliÄŸi ile birlikte, tabi en büyük destekte seyircilerimizden gelecek inÅŸallah. Ve baÅŸarılı olacağımıza inanıyoruz. Hayırlı uÄŸurlu olsun. Kazasız belasız bir sezon diliyorum” ifadelerinde bulundu.

YILMAZ; KDZ.EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR’U LAYIK OLDUÄžU YERE ÇIKARACAÄžIZ

Ä°mza töreninde konuÅŸan Futbolcu Hüseyin Yılmaz, “Burada güzel bir ortam oldu. Bununda bilinci içersindeyiz. Kdz. EreÄŸli Belediyespor  hak ettiÄŸi yere gelecek ve takımımızı profesyonel lige çıkaracağız. Onun için buradayız, amacımız bu” dedi.

İmza töreni, hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo