Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Yılın En Çok İzlenen Filmleri Belli Oldu

Yılın En Çok İzlenen Filmleri Belli Oldu

Yılın en çok izlenen ilk 10 filminden beşini yerli yapımlar oluştururken, en çok izlenen yapımlar komedi filmleri oldu.

Box Office Türkiye’den derlenen bilgilere göre sinemaseverler, Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver’in baÅŸrollerini paylaÅŸtığı "KardeÅŸim Benim"i listenin en başına taşıdı. YönetmenliÄŸini Mert Baykal’ın yaptığı ve ocak ayında izleyiciyle buluÅŸan film, 2 milyon 69 bin 153 kiÅŸi tarafından izlendi. 

Ocak ayı sonunda vizyona giren ve 9 hafta vizyonda kalan "Dedemin FiÅŸi"ni, 2 milyon 15 bin 665 kiÅŸi izledi. Meltem Bozoflu’nun yönettiÄŸi filmde, Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Ä°rem Sak, Özge Borak, DoÄŸa Rutkay, UÄŸur Bilgin, Ali Sunal ve AyÅŸen Gruda rol aldı.

Togan Gökbakar’ın yönettiÄŸi, senaryosunu Åžahan ve Togan Gökbakar’ın yazdığı "Osman Pazarlama", en çok izlenen filmler arasında üçüncü sıraya yerleÅŸti.

Åžahan Gökbakar, Mehmet Selim Akgül, Liberat Niyoyandika ve FeriÅŸtah Senem Yıldırım’ın rol aldığı film, 1 milyon 983 bin 777 kiÅŸi tarafından izlendi.

Yabancı filmlerde aksiyon ve macera filmleri ilgi gördü

Listeye giren yabancı filmler, "Batman v Superman: Adaletin Şafağı", "Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı", "Deadpool" ve "Suikast" filmleri, aksiyon ve macera tutkunlarını sinema salonlarına çekti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo