Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YIL BİTMEDEN EVLERE ULAŞACAK !

YIL BÄ°TMEDEN EVLERE ULAÅžACAK !

Doğalgaz gelmeyen 3 mahalleden biri olan Kıyıcak Mahallesinde çalışmalar başladı.


Kdz. EreÄŸli’de doÄŸalgazı bulunmayan 3 mahalleden biri olan Kıyıcak Mahallesi’ne doÄŸalgaz verilmesi için çalışmalara baÅŸlandı. Belediye BaÅŸkanı ve DERGAZ Yönetim Kurulu Ãœyesi Halil Posbıyık, Dergaz Müdürü Ender OÄŸuz ile birlikte çalışmalara start verdi. BaÅŸkan Posbıyık, yıl sonuna kadar Kıyıcak’ta evlere doÄŸalgazın baÄŸlanacağını belirterek; “Bu yıl Kıyıcak’la birlikte Hamzafakılı Akpınar ve Çolaklar da doÄŸalgaza kavuÅŸacak. Ören de ise 2024 yılında çalışmalar baÅŸlayacak” dedi.

Kdz. EreÄŸli’nin Kıyıcak Mahallesi’ne DERGAZ tarafından doÄŸalgaz verilmesi için çalışmalar baÅŸladı.

Belediye BaÅŸkanı ve DERGAZ Yönetim Kurulu Ãœyesi Halil Posbıyık, kentte doÄŸalgazı olmayan 3 mahalleden biri olan Kıyıcak’ta yapılacak çalışmaların startını Dergaz Müdürü Ender OÄŸuz, Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı ve Mahalle Muhtarı Şükrü Kılıç ve mahalle sakinleriyle birlikte verdi.

Yıl sonuna kadar doğalgazın evlere bağlanacağını belirten Başkan Posbıyık, şunları söyledi:

DoÄŸalgaza en çok ihtiyaç duyan yerlerden birisi Kıyıcak’tı. Açık hava, rüzgarlara cephe, kışın çok esinti, soÄŸuk ve ayaz oluyor. DoÄŸalgazın olması lazımdı ama maalesef sonlara kaldı. Ender beyle iyi iliÅŸkilerimizle aynı zamanda muhtarımızın da takibiyle kolay olmadı ama neticeye vardık ve Kıyıcak’a doÄŸalgaz veriliyor.

Aslında bu devletin iÅŸi, benim iÅŸim deÄŸil. Artık EreÄŸli’de biz simge haline geldiÄŸimiz için herkes belediye baÅŸkanından bekliyor. Halk bize soruyor, biz hayır diyemediÄŸimiz için halkımız adına sadece uÄŸraşıyoruz.

Bu bölgede çalışmalara baÅŸladık. Ender bey bana az evvel ana hatları ve evlere girecek servis hatları gösterdi, bu yıl bitmeden evlere baÄŸlanacak. Kıyıcak halkı sıkıntı çekti tabi. Allah bana nasip etti, suyu da ben getirdim buraya, doÄŸalgazı da. Asfaltını da yaptım, kanalizasyonunu da yaptım. Elimden geldiÄŸi kadar hemÅŸehrilerimize hizmet ettim. Özellikle Ender beye ve teÅŸkilat üyelerine teÅŸekkür ediyorum. Halkımıza hayırlı olsun.”

Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı ve Kıyıcak Mahalle Muhtarı Şükrü Kılıç ta, mahalle sakinleri adına BaÅŸkan Posbıyık ve Dergaz Müdürü Onur’a teÅŸekkür etti. BaÅŸkan Posbıyık daha sonra mahalle sakinleriyle Kıyıcak Merkez Cami avlusunda bir süre sohbet etti.

Programda belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, başkan danışmanları ile Dergaz Şube Müdürü Özkan Yarımbaş ve İşletme Müdürü Tezcan Göktaş ta yer aldı.

YIL BÄ°TMEDEN EVLERE ULAÅžACAK !

Doğalgaz gelmeyen 3 mahalleden biri olan Kıyıcak Mahallesinde çalışmalar başladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo