Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

VELİLER İSYANDA !.

VELİLER İSYANDA !.

Ereğli`de velilerin tepkili..


Ereğli'ye  bağlı Ömerli Mahallesinde üst geçit isteyen ve can yanacağını yapılan haberlerde dile getiren mahalle halkının korktuğu başına geldi. Okuldan çıkan 13 yaşında ki öğrenciye otomobil çarptı. Kazada yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı.

Kaza 15.55 suların da Ömerli Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre İlkay Ş. idaresindeki 34 EBS 563 plakalı otomobil okuldan çıktığı öğrenilen 13 yaşındaki A.A. ‘ya çarptı.

Kazada yaralanan küçük çocuk için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı çocğua yaptıkları ilk müdahalenin ardından devler hastanesine kaldırıldı. Sürücü İlkay Ş. İse ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

MAHALLELİ ‘CAN YANMADAN ÜST GEÇİT YAPILSIN’ DEMİŞTİ

Diğer yandan 1 Ekim 2021 günü mahalle halkı ve çocukların aileleri ile haber yapılmış, aileler her gün çocuklarını kaza ve ölüm korkusu ile okula gönderdiklerini söylemişler, Siyasiler yetkililerden çözüm istemişlerdi. 

 

 

VELİLER İSYANDA !.

Ereğli`de velilerin tepkili..

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün5
gülücük2
hayran1
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Serkan demir

01 Aralık 2021 - 12:27

Kepezde ki üst geciti hepimiz biliyoruz ve altındaki tel örgüyüde renault bayinin ordaki minibüs durağının orda telde transit geçiş noktası açılmış yetkililer yapıyor varandaş kesiyor senede 3-4 kere yaşanıyor bu olay YANİ BOŞU BOŞUNA ÜST GECİT YAPMAYIN KİNSE KULLANMAZ

Yorum Yazın

Canlı Radyo