Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Yerin metrelerce altından Mehmetçiğe destek

Yerin metrelerce altından Mehmetçiğe destek

Zonguldak’lı maden işçileri yerin metrelerce altından Barış Pınarı Harekatına destek verdi.


Yer altında çalışan işçiler “Barış Pınarı Harekatının 4. gününde orada görev alana tüm TSK personeline canı gönülden baÅŸarılar diliyoruz. Onlar için buradan pek fazla bir ÅŸey yapamıyoruz ama bütün desteklerimiz onlarla onları için dua ediyoruz” dedi.

Kilimli ilçesine baÄŸlı Gelik beldesinde bulunan Arılar Madencilik isimli özel maden ocağında gece vardiyasında çalışan işçiler yerin metrelerce altında çalışırken Barış Pınarı Harekatında görev alan MehmetçiÄŸi unutmadı. Barış Pınarı Harekatının 4’üncü gününde yerin metrelerce altından seslenen madenciler MehmetçiÄŸin sonuna kadar yanında olduklarını belirtti.

Barış Pınarı Harekatını sonuna kadar desteklediklerini ifade eden Maden Mühendisi Bayram Barutçu, “Barış Pınarı Harekatının 4 gününde orada görev alana tüm TSK personeline canı gönülden baÅŸarılar diliyoruz. Onlar için buradan pek fazla bir ÅŸey yapamıyoruz ama bütün desteklerimiz onlarla onları için dua ediyoruz. Allah onlara zeval vermesin. Allah onların ayaklarına taÅŸ deÄŸdirmesin. Ä°nÅŸallah operasyondan baÅŸarılı bir ÅŸekilde dönerler. Bu harekatı başından beri destekliyoruz. Güney sınırında oluÅŸturulacak olan güney koridoru iyi bir fikirdi. 30 - 40 yıldan beri büyük ekonomik ve manevi kayıplara neden olmuÅŸ bir gecikmiÅŸliÄŸimiz vardı. Son zamanlarda yapılan bu çalışmaların olumlu yönde yapıldığını düşünüyoruz. MehmetçiÄŸe olan desteÄŸimiz tamamen sürecek. Orada görev alan herkese ve MehmetçiÄŸimize teÅŸekkür ediyoruz. Onlara minnettarız” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Yer altında yer çalışan maden işçileri ise hep bir ağızdan “MehmetçiÄŸimizin Yanındayız” diye haykırarak Barış Pınarı Harekatına destek verdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo