Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİLMEYEN TAKIM PRAG’DA!..

YENÄ°LMEYEN TAKIM PRAG’DA!..

- YENÄ°LMEYEN TAKIM PRAG’DA


Çek Cumhuriyeti’nin baÅŸkenti Prag’da gerçekleÅŸen Dünya Okullararası Kız Futbol Åžampiyonası’na katılan Karadeniz EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi Kız Takımı’nın, bugün Almanya ile yarı finale çıkma maçı yapacakları bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Karadeniz EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi Kız Takımı, 20-29 Mayıs tarihlerinde Prag’da gerçekleÅŸtirilen ÅŸampiyonada ter döküyor. 
BaÅŸta Türkiye olmak üzere Zonguldak’ı temsil eden EreÄŸli ekibi, gurubundaki ilk maçında Åžili’ye unutamayacağı ders vererek, maçtan 8-0 galip ayrıldı. 
2’nci maçında Finlandiya, 3’ncü maçında ise Yunanistan’la karşılaÅŸan EreÄŸli takımı, her iki maçtan da 1-1’lik skorlarla sahadan ayrıldı. EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi Kız Takımı, 4’ncü maçında da adeta fırtına gibi estiÄŸi rakibi Fransa’yı 4-0 yenmesini bildi. 
Oynadığı son maçta ise turnuvanın ev sahibi Çek Cumhuriyeti ile karşılayan ’EreÄŸli’, baÅŸtan sona üstünlüğü elinde bulundurarak bu maçtan da 4-1’like net skorla ayrıldı.

KRÄ°TÄ°K MAÇ ALMANYA Ä°LE… 
Ä°lk 5 maçında aldı sonuçlarla çeyrek finale kalmayı baÅŸaran EreÄŸli’nin rakibi Almanya oldu. EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi Kız Takımı, bugün (26 Mayıs), çek saati ile 14.00 Türkiye saati ile 15.00’da Prag Random Stadı’nda karşılaÅŸacak.

O KADAR ÖZEL OKUL, SPOR LÄ°SESÄ° VARKEN; EREÄžLÄ°… 
Takım çalıştırıcılarından Beden EÄŸitimi Öğretmeni Hakan Topal, kritik maç öncesi Hakimiyet’e yaptığı özel açıklamada, takım olarak morallerinin üst düzeyde olduÄŸunu söyledi. Türkiye ve Karadeniz EreÄŸli için ellerinden geleni yapacaklarını anlatan Topal, ÅŸu sözlerle konuÅŸtu: 
“Takım iyi, moraller yerinde. Burada fazla gurbetçimiz yok. Almanya maçı, bizim için zor maç olacak. Turnuvanın favorilerden biri Almanya ama biz elimizden gelenin en iyisini yapıp ay yıldızımızı, ülkemizi burada 36 ülke arasında en iyi ÅŸekilde temsil edeceÄŸiz. 
Dünya ÅŸampiyonasını temsilen; ülkemizden o kadar spor lisesi, özel okul ve tanınmış büyük ÅŸehirlerin okulları varken, Karadeniz EreÄŸli’den sadece kendi kızlarımızla ülkemizi temsil etme hakkını yaşıyoruz. Bunu, 2 yıldır üst üste Türkiye’de yaÅŸayan tek takım ve okul olmanın gururu, zaten kesinlikle anlatılmaz.”

Ä°ZMÄ°R MARÅžI’NI SÖYLEDÄ°LER 
Öte yandan, Karadeniz EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi Kız Takımı, tüm takımların yer aldığı otelde düzenlenen “Kültür Günü”ne katıldı. 36 ülkenin takımlarından, ülkelerini anlatan koreografi ÅŸarkılar söylenmesi istendi. EreÄŸli ekibi ise salondaki 1500 kiÅŸiye “Ä°zmir Marşı’nı” söyledi. O anarda ise dünya, Ä°zmir Marşı’nı dinledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük9
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo