14 o C Kdz. Ereğli

YENİDEN PULAT…

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr

Gündem 5 yıl 2 ay 8 gün 14 saat 53 dakika önce 1334

Haberi Paylaşın

Zonguldak ili Ereğli ilçesinde Ziraat Odası’nın tek listeyle gidilen 6. Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut başkan Adil Pulat ve ekibi yeniden göreve seçildi.
Edinilen bilgiye göre, genel kurulda, Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu başkanlığında divan heyeti oluşturuldu. Divan Başkan Yardımcısı olarak Zonguldak Ziraat Odası Başkanı Şerafettin Albayrak, üye olarak da Erdun Ilgın ve Özlem Kolçak görev yaptı. Divan heyetinin belirlenmesinin ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söyledi.
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kurulda yaptığı konuşmada, bir şeylerin bugüne kadar başkanların fedakarlığıyla yürütüldüğünü belirterek, “son yıllarda çok mutlu olduğum bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Bilgiyi kullanmaya başladılar, özellikle örnek bahçeler yapmaya başladılar, ben bu yüzden hepinizi tebrik ediyorum. Çünkü bugüne kadarki ziraat faaliyetlerini babadan gördüğümüz şekilde yapıyorduk” dedi.

LİSTEDE İSİMLER ŞÖYLE
Ereğli Ziraat Odası görevlilerinden Ziraat Mühendisi Aysun Oflu Aydemir, odanın geçen dönem faaliyetlerini içeren Faaliyet Raporu’nu okudu.
Genel Kurulda faaliyet ve denetim raporlarının ibrasının ardından, genel kurulu oluşturan 110 üyenin çoğunluğunun katılımıyla gidilen seçimlerde, Ziraat Odası Kurucu Başkanı Adil Pulat Başkanlığında yeni yönetim tekrar oluşturuldu. Adil Pulat’ın başkanlığındaki Oda Meclisi üyeleri şu isimlerden oluştu:
Adil Pulat, Nazim Uyan, Ali Erdoğan; Tacettin Keskin, Zafer Yalman, Hüseyin Aksoy, Cabri Temel, Asim Alkan, Muharrem Ünlü, Lütfi Seviç, Şaban Kalaycı, Haydar Arık, Nurettin Turan, Yaşar Güney, Yusuf Oktay, Mehmet Eroğlu, Eyüp Çakır, Muhammet Durgut, Muzaffer Türkoğlu, Sadettin Sevim ve Ramazan Aker.
Oda yönetim kurulu ise Adil Pulat, Nazim Uyan, Ali Erdoğan, Zafer Yalman, Hüseyin Aksoy Ramazan Aker ve Yusuf Oktay tarafından oluşturuldu.
Genel Kurula Karadeniz Ereğli Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Meslek Odası Başkanı Cevdet Civelek, Zonguldak ve çevre ilçelerden ziraat odası başkanları, muhtarlar ve delege çiftçiler katıldı.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 1 saat 26 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 16 saat 38 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 23 saat 39 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 20 saat 43 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 20 saat 17 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 17 saat 56 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 14 saat 32 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 1 saat önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 19 saat 7 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 22 saat 33 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI