Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİDEN PULAT…

YENİDEN PULAT…

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


Zonguldak ili EreÄŸli ilçesinde Ziraat Odası’nın tek listeyle gidilen 6. Genel Kurulu gerçekleÅŸtirildi. Mevcut baÅŸkan Adil Pulat ve ekibi yeniden göreve seçildi.
Edinilen bilgiye göre, genel kurulda, Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu başkanlığında divan heyeti oluşturuldu. Divan Başkan Yardımcısı olarak Zonguldak Ziraat Odası Başkanı Şerafettin Albayrak, üye olarak da Erdun Ilgın ve Özlem Kolçak görev yaptı. Divan heyetinin belirlenmesinin ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söyledi.
EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, kurulda yaptığı konuÅŸmada, bir ÅŸeylerin bugüne kadar baÅŸkanların fedakarlığıyla yürütüldüğünü belirterek, “son yıllarda çok mutlu olduÄŸum bir ÅŸeyi sizinle paylaÅŸmak istiyorum. Bilgiyi kullanmaya baÅŸladılar, özellikle örnek bahçeler yapmaya baÅŸladılar, ben bu yüzden hepinizi tebrik ediyorum. Çünkü bugüne kadarki ziraat faaliyetlerini babadan gördüğümüz ÅŸekilde yapıyorduk” dedi.

LİSTEDE İSİMLER ŞÖYLE
EreÄŸli Ziraat Odası görevlilerinden Ziraat Mühendisi Aysun Oflu Aydemir, odanın geçen dönem faaliyetlerini içeren Faaliyet Raporu’nu okudu.
Genel Kurulda faaliyet ve denetim raporlarının ibrasının ardından, genel kurulu oluÅŸturan 110 üyenin çoÄŸunluÄŸunun katılımıyla gidilen seçimlerde, Ziraat Odası Kurucu BaÅŸkanı Adil Pulat BaÅŸkanlığında yeni yönetim tekrar oluÅŸturuldu. Adil Pulat’ın baÅŸkanlığındaki Oda Meclisi üyeleri ÅŸu isimlerden oluÅŸtu:
Adil Pulat, Nazim Uyan, Ali Erdoğan; Tacettin Keskin, Zafer Yalman, Hüseyin Aksoy, Cabri Temel, Asim Alkan, Muharrem Ünlü, Lütfi Seviç, Şaban Kalaycı, Haydar Arık, Nurettin Turan, Yaşar Güney, Yusuf Oktay, Mehmet Eroğlu, Eyüp Çakır, Muhammet Durgut, Muzaffer Türkoğlu, Sadettin Sevim ve Ramazan Aker.
Oda yönetim kurulu ise Adil Pulat, Nazim Uyan, Ali Erdoğan, Zafer Yalman, Hüseyin Aksoy Ramazan Aker ve Yusuf Oktay tarafından oluşturuldu.
Genel Kurula Karadeniz Ereğli Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Meslek Odası Başkanı Cevdet Civelek, Zonguldak ve çevre ilçelerden ziraat odası başkanları, muhtarlar ve delege çiftçiler katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo