Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Ereğli Türk Metal Kongresi yapıldı. İşte yeni yönetim


Kdz. EreÄŸli Türk Metal Åžubesi’nin 12. OlaÄŸan Genel Kurulu yapıldı.


İlçeye bağlı Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otelin Erdemir Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.


Delegelerin oy birliÄŸi ile Genel Kurul Divan BaÅŸkanlığına seçilen Türk Metal Genel BaÅŸkan Yardımcısı Halil Faki Erdal, konuÅŸmasında, AYNI ZAMANDA Sendika’nın EreÄŸli Åžubesinden sorumlu olarak görevlendirilmesiyle, EreÄŸli demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) ve yetkili oldukları iÅŸ yerlerindeki çalışanları daha da yakından tanıma imkanına sahip olduÄŸunu söyledi.

İşçi sınıfının “Amiral Gemisi” olarak nitelendirilen Türk Metal Sendikası Genel BaÅŸkanı Pevrul Kavlak’ın,, EreÄŸli ÅŸubesinin kendisine emanet ettiÄŸini hatırlatan Erdal, “ben de uzun yıllardır çalışma hayatının içerisindeyim. 35 yıl oldu. 20 yılı aÅŸkın süredir de profesyonel sendikacılık yapıyorum. Erdemir’de olmaktan, Erdemir işçileri ile beraber yol yürümekten çok keyif alıyorum. Bölgemizden de sorumlu genel baÅŸkan yardımcısı olmaktan çok mutluyum. Sizi zaten tanıyordum ama bu vesileyle çok daha iyi tanıma imkanım oldu. ” dedi.

Erdemir'deki toplu sözleşme sürecine de değinen Erdal, "Taslağımızı Erdemir'in bağlı olduğu MESS'e ilettik, müzakereler başladı. Süreç yasal olarak başladı. Taslağı işçimize sorduk. Şimdi yapılması gereken taslağa sahip çıkmaktır. İmzalanabilecek en iyi sözleşme imzalanacak. Alınabilecek herşey alınacak. Bir kuruşunuz o masada kalmayacak. Genel Başkanımız bu sözleşmeye de mührünü vuracak."ifadelerini kullandı.

İŞTE YÖNETİM

Başkan: Yakup Yılmaz

Åžube Sekreteri :Birol Onay

 Åžube Mali Sekreteri:  Ferdi Ergün

 Åžube TeÅŸkilatlandırma Sekreteri : Çetin Altay

Åžube EÄŸitim Sekreteri : Ercan DemirtaÅŸ

Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Barbaros Özdemir, Salih Ercan, Binzet Elmadağ, Tufan Karasakal, Tanju Yener.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo