Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Yeni Yılın Başında Hizmete Girecek!.

Yeni Yılın Başında Hizmete Girecek!.

Karadeniz Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gıda ve Giysi Bankası, yeni yılın başında hizmete girecek. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, söz konusu sosyal proje ile veren el ile alan eli birleştireceklerini söyledi.

Gıda ve Giysi Bankası’nın kurulmasındaki amacın, ilçede yaÅŸayan kimsesiz ve yardıma muhtaç ailelere düzenli olarak gıda ve giysi yardımı yapmak olduÄŸunu vurgulayan BaÅŸkan Uysal, yardımdan yararlanmak isteyen ailelerin, Kdz. EreÄŸli Belediyesi Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’ne baÅŸvuru yapabileceÄŸini bildirdi.

Belediye Hizmet Binası giriÅŸinde yer alan Gıda ve Giysi Bankası’nı BaÅŸkan Yardımcıları ile birlikte inceleyen BaÅŸkan Uysal, ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç vatandaÅŸların yapacağı baÅŸvuruların ardından yapılacak deÄŸerlendirme sonucu ailelerin ve bireylerin bu yardımlardan yararlanacağını belirtti.

BaÅŸkan Uysal, söz konusu projeye, ilçe halkının yanı sıra, iÅŸ adamları, sivil toplum kuruluÅŸları ve esnafların da destek olması çaÄŸrısında bulundu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
damla gokturk

16 Aralık 2016 - 01:59

YA TAMAM BU İŞTE GÜZEL ANCAK PROJELER NE OLDU BAŞKAN YAV? KENT MEYDANI, PAZARYERİ, MONORAY, MARİNA, ŞEHİR KULUBU-PLAJ TESİSLERİ, ATICILIK BİNİCİLİK OKULU, ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ, İNOVASYON MERKEZİ, RASATHANE VE UZAY GÖZLEM MERKEZİ, KONGRE MERKEZİ, EĞİTİM VADİSİ, SPOR KOMPLEKSİ...BAŞKAN NE OLDU BU PROJELER VERDİĞİN SÖZLERİN HANGİSİ GERÇEKLEŞTİ? SEN ÇABUK UNUTTUN ANCAK HALK UNUTMADI BU MİLLETİ KOYUN YERİNE KOYANLAR CEZASINI ÇEKECEK SEÇİM YAKLAŞIYOR BAŞKAN BEY...

Yorum Yazın

Canlı Radyo