Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİ YIL DENETİMİ !.

YENÄ° YIL DENETÄ°MÄ° !.

Ereğli Jandarma kolluk kuvvetleri, yılbaşı dolayısıyla huzur uygulamasına başladı.


Ereğli Jandarma kolluk kuvvetleri, yılbaşı dolayısıyla huzur uygulamasına başladı. Erken saatlerde başlayan uygulamanın hem Jandarma hem Polis tarafından yapılacağı bildirilirken, İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Deli Hakkı mevkiinde uygulama yapan ekipleri ziyaret ederken, Jandarma tarafından hazırlanan 2020 yılı takvimlerini sürülere hediye etti.

EreÄŸli’ de 2019 yılının son günün de Jandarma trafik ve AsayiÅŸ timleri, yılbaşı dolayısıyla halkın huzur ve güvenliÄŸi için Deli Hakkı baÅŸta olmak üzere ilçenin dört bir tarafından Huzur uygulaması baÅŸlattı. Sabaha kadar sürecek olan uygulama kapsamında Jandarma tim görevlilerini Ä°lçe Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu ziyaret etti. ÇorumluoÄŸlu Ä°lçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Bülbül baÅŸta olmak üzere diÄŸer Jandarma tim görevlilerinin yeni yılını kutladı. Kaymakam ÇorumluoÄŸlu Jandarma tarafından hazırlanan 2020 yılı takvimlerini sürülere hediye etti.

 

Ä°lçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Bülbül, gece boyunca yapılacak olan çalışmalar hakkında Kaymakam Ä°smail ÇorumluoÄŸlu’na bilgi verdi.

Yapılan uygulama ile ilgili olarak açıklamada bulunan EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu “Tüm Türkiye’ de hem Emniyet hem de Jandarma birimlerimiz hem trafik hem asayiÅŸ her türlü tedbirleri alacaklar. Vatandaşımızın huzur ve sükûnet içerisinde yeni yıla girmesi için biz hazırlıklarımızı yaptık. Allah kaza bela vermesin. Ben bu vesile ile Hem Zonguldak Hem EreÄŸli hem de ülkemizde ki bütün vatandaÅŸlarımızın yeni yılını kutluyorum. 2020 yılı Ä°nÅŸallah hepimizin yüzünün güldüğü güzel bir yıl olur. Son derece de umutlu bir ÅŸekilde 2020 yılına giriyoruz. Sizlerin de yeni yılını kutlarım” dedi.

Ä°lçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Bülbül ve Jandarma ekipleri, Kaymakam Ä°smail ÇorumluoÄŸlu’nun uygulama alanından ayrılmasının ardından durdurulan sürücülere takvimleri takdim etti. Sürücülerin emniyet kemeri takması ve trafik kurallarına uymaları konusunda da uyarılar yapılırken, uygulamanın sabah saatlerine kadar devam edeceÄŸi ifade edildi.

YENÄ° YIL DENETÄ°MÄ° !.

Ereğli Jandarma kolluk kuvvetleri, yılbaşı dolayısıyla huzur uygulamasına başladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo