Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİ YAŞAM ALANI YAPIMI SÜRÜYOR

YENİ YAŞAM ALANI YAPIMI SÜRÜYOR

Zonguldak-Ereğli Karayolu’nun Kandilli Yolayrımı mevkisinde yapımına başlanan “Kandilli Köy Pazarı ve Ziyaretçi Merkezi Projesi” 2020 yılının Mart ayında bitirilip hizmete girecek.


Zonguldak Valiliği tarafından gündeme getirilen BAKKA, Zonguldak İl Özel İdaresi, Kdz. Ereğli Kaymakamlığı ve Sanayi ve Tekonoloji Bakanlığı tarafından desteklenen “Kandilli Köy Pazarı ve Ziyaretçi Merkezi Projesi”nin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Zonguldak-Ereğli karayolu üzerinde kendi ürünlerini satışa sunan köylülerin güvenliğini sağlamak ve bölgeye ziyaretçi sayısını artırmak amacıyla tasarlanan proje kapsamında 8 adet satış yeri, gezi alanları ve kafeterya yer alacak.

Proje kapsamında kafeterya ve gezi alanlarına bölgede madenciliğin gelişimini anlatan çalışmalar yapılacak. Yapımının 2020 yılının Mart ayında tamamlanması beklenen “Kandilli Köy Pazarı ve Ziyaretçi Merkezi Projesi”nin nasıl işletileceği ise henüz netlik kazanmadı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
üzgün1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sinan KORKMAZ

21 Kasım 2019 - 12:50

Kandilli güzel bir yer. Yıllar önce bir gün gidip gezip görmüş ve bir gece misafir olmuştum. Seksenlerin ve doksanların izlerine rastlayabiliyorsunuz. Dayanışma mükemmel. Misafirperverlik zaten tartışılmaz. Demişti ya hani şair, "ülkemin her yanı cennet" diye... Burası da öyle. İnsanların iyiliği yönünde yapılan her faaliyet güzeldir. Batı karadeniz bölgemiz bir bAŞKadır.

Yorum Yazın

Canlı Radyo