14 o C Kdz. Ereğli

Yeni sezon hazırlıkları başladı

*Ereğli Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları Antrenör Hüseyin Aydoğan yönetiminde Kışla Spor Tesislerinde yapılan ilk idman ile başladı. *Sezona çift idmanla hazırlanacak olan eflatun beyazlılar, 20 Ağustos’ta 11 günlük kamp için Bolu’ya gidecek.

Spor 6 yıl 9 ay 1 gün 1 saat 49 dakika önce 998

Haberi Paylaşın

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele veren Karadeniz Ereğli Belediyespor’un, 2017-2018 lig sezonu hazırlıklarına başladığı bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Kışla Spor Tesisleri’nde yapılan sezonun ilk idmanında oyuncular yo-yo testinden geçti.
İzinli olan Okan Avcı, Muhammet Kurt, Fehmi Kara ve Turgut Delen dışındaki tüm oyuncularımız katıldığı idmanda oyuncular yo-yo testinden geçti.
Antrenör Hüseyin Aydoğan, hafta başından itibaren sabah ve akşam idmanıyla hazırlıklara devam edeceklerini belirttiği açıklamasında, izinli olan oyuncularında katılımı ile tam kadro halinde 20 Ağustos tarihine kadar Ereğli’de çalışmaları sürdüreceklerini, bu süreç sonunda kamp kadrosunun belli olacağını ve 20 Ağustos da başlayacak Bolu kampıyla sezon hazırlıklarını sürdüreceklerini söyledi.

ANTRENMANI İZLEDİLER
Öte yandan yeni sezonun ilk idmanını Karadeniz Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Halil Bozkuş, As Başkan Hasan Pınarcık, Genel Kaptan Şafak Erel ve Futbol Şube Sorumlusu Olcay Ural da izledi.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 2 saat 30 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 17 saat 42 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 21 saat 47 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 21 saat 21 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
4 gün 15 saat 36 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 2 saat 4 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 20 saat 11 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 23 saat 37 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI