Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİ ŞANTİYEDE SONA GELİNDİ

YENÄ° ÅžANTÄ°YEDE SONA GELÄ°NDÄ°

Kdz.EreÄŸli Belediyesi Potbaşı mevkiindeki ÅŸantiye alanını Belen Sanayi Sitesi yanında bulunan bölgeye taşımak için bir süre önce baÅŸladığı çalışmaları son aÅŸamaya getirdi. 13 bin metrekarelik alan üzerine kurulan yeni ÅŸantiye binasına kısa süre içinde taşınılacak. EreÄŸli Belediyesi yeni ÅŸantiyeye taşınılması ile boÅŸalacak Potbaşı’ndaki alan üzerine de yeni proje geliÅŸtiriyor.

Kdz.EreÄŸli Belediyesi yeni ÅŸantiye binası inÅŸasında son aÅŸamaya geldi. Potbaşı mevkiinde bulunan, Fen Ä°ÅŸleri, Su ve Kanalizasyon ile UlaÅŸtırma Müdürlüğü’nün kullandığı ÅŸantiye alanı, Belen Sanayi Sitesi yanında bulunan alan üzerine taşınacak.

Yeni ÅŸantiye alanında tamamı Kdz.EreÄŸli Belediyesi Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan, kazı ve dolgu yöntemiyle yaklaşık bin metreküplük hafriyat ve  3 bin metreküplük taÅŸ duvar çalışması tamamlandı.

Yeni şantiye alanında bulunacak 4 prefabrik yapının üçü de tamamlanırken, söz konusu alan toplam 13 bin metrekare üzerine kuruldu.

Kdz.EreÄŸli Belediyesi yeni ÅŸantiyeye taşınılması ile boÅŸalacak Potbaşı’ndaki alan üzerine de yeni proje geliÅŸtiriyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo