Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİ ŞANTİYE HİZMETTE...

YENÄ° ÅžANTÄ°YE HÄ°ZMETTE...

Ereğli Belediyesi tarafından yapılan yeni Şantiye alanı hizmete girdi. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Potbaşındaki Eski Şantiye alanı ile yeni Şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Ereğli Belediyesinde yapısal değişim ve gelişim çalışmaları sürüyor. Belediyenin ihtiyaç duyduğu yeni Şantiye alanı hizmete girdi. Potbaşında bulunan Eski Şantiye Alanında bulunan Müdürlükler, taşınma işlemlerini tamamlayarak Belen Yeni Sanayi Bölgesinde yapılan Yeni Şantiye alanına yerleşti.

ÇOCUK OYUN DÜNYASI YAPILACAK

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, beraberinde Başkan Yardımcıları Esra Alpago, Alptekin Dursun ve ilgili daire müdürleriyle birlikte ilk olarak Potbaşındaki eski Şantiye alanını gezdi.

BaÅŸkan Hüseyin Uysal, ÅŸehrin giriÅŸ noktasında bulunan ve EreÄŸli’ye yakışmayan bir görüntü içindeki ÅŸantiye alanının boÅŸaltılmasını, “Åžehrin tam giriÅŸindeki bu alan çirkin görüntüsü ve ihtiyaçlara cevap verememesiyle EreÄŸli’mize yakışmıyordu. Müdürlüklerimiz yeni yaptığımız Åžantiyeye bugün itibariyle taşınma iÅŸlemlerini tamamladılar. Kısa zamanda burada yıkım çalışmalarına baÅŸlayarak, proje çalışmasını tamamladığımız Çocuk Oyun Dünyası inÅŸa edeceÄŸiz” dedi.

13 BÄ°N METREKARE ALANA YENÄ° ÅžANTÄ°YE ALANI

Başkan Hüseyin Uysal, Belen Yeni Sanayi bölgesinde 13 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Yeni Şantiye alanını da gezerek, burada hizmet vermeye başlayan Müdürlük birimlerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

BaÅŸkan Uysal, Fen Ä°ÅŸleri, Su - Kanalizasyon ile UlaÅŸtırma Müdürlüğü’nün kullandığı ÅŸantiye alanının, uzun yıllar EreÄŸli Belediyesine hizmet vereceÄŸini belirtti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo