Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİ SAHİL !

YENÄ° SAHÄ°L  !

Başkan çalışmaları inceledi.


Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, büyük afette zarar gören Türkiye’nin en güzel sahillerinden olan EreÄŸli sahilinde devam eden çalışmaları yerinde denetledi. ‘Halkımıza sözümü tutacağım, yaza pırıl pırıl bir sahil olacak’ diyen BaÅŸkan Posbıyık; “Eskiyi yeni yapmak kadar zor bir ÅŸey yok ama biz bu iÅŸte tecrübeliyiz” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 19 Kasım tarihinde yaşanan büyük felaketin ardından felaketin izlerini silmek için yapılan çalışmaları yerinde takip ediyor. Başkan Posbıyık, ekibiyle birlikte sahilde süren devam eden çalışmaları yerinde denetledi.

Beraberinde yardımcıları, sorumlu müdür, teknik ekip ve peyzajcılarla birlikte sahil boyunca gezen ve çalışan ekiplere kolaylık dileyen Başkan posbıyık, halka verdiği sözü tutacağını ve yaz ayında pırıl pırıl bir sahil olacağını söyledi.

Başkan Posbıyık, şunları söyledi:

“Sahildeki çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyoruz. Sözümüzde duracağız. Yaz ayında buralar pırıl pırıl olacak inÅŸallah. Åžuanda ekiplerimiz eksiklikleri tamamlıyor. Yıkılan yerleri yapıyor. Yeni istinat duvarı ihalesine çıktık. Ä°haleden sonra taÅŸ duvarlar, istinat duvarları yapılacak. Bu arada deniz kenarına düz beton yapacağız. Helikopter betonu diye adlandırılıyor. O betondan yapacağız ki taÅŸ sıyrılması olmasın. Bir taraftan da Park ve Bahçe ekipleri çimleme çalışmalarını yapıyorlar. Åžuanda 4 tane baÅŸkan yardımcımız Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi’ne çaÄŸrıldılar. Orada hazırlanan proje üzerinde çalışıyorlar. Ä°BB’den gelecek bir takım malzemelerle beraber burayı yeniden güzelleÅŸtirmeye çalışacağız. Bütün hedefimiz yaz ayında halkımızın rahat bir ÅŸekilde gezebileceÄŸi, eski ortamlardan daha güzel bir yenilik yapmak için bütün ekiplerimiz canla baÅŸla çalışıyor. Eskiyi yeni yapmak kadar zor bir ÅŸey yok ama biz bu iÅŸte tecrübeliyiz. Bu sahili 25 senede oya iÅŸler gibi iÅŸleye iÅŸleye bu hale getirdik. Felaket, fırtına periÅŸan etti ortalığı. Ama yine bu sahili daha güzel hale getirmek için bütün gücümüzle çalışacağız. Ä°nÅŸallah her ÅŸey çok güzel olacak.”

BaÅŸkan Posbıyık’ın incelemeleri sırasında sahilde karşılaÅŸtığı bir çok vatandaÅŸ; “Biz sana güveniyoruz baÅŸkanım, sahili eskisinden daha güzel yaparsınız” dediler. BaÅŸkan Posbıyık, “Hiç merak etmeyin, her ÅŸey çok güzel olacak” yanıtını verdi.

YENÄ° SAHÄ°L !

Başkan çalışmaları inceledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo