Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Yeni Hoca Başkanlık Makamına Çıktı!.

Yeni Hoca Başkanlık Makamına Çıktı!.

- Yeni Hoca Başkanlık Makamına Çıktı.


Kdz. Ereğli Belediye ve Kdz. Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz. Ereğli Belediyespor yönetim kurulu ve 2017 - 2018 sezonu için bir süre önce prensip anlaşmasına varılan Antrenör Hüseyin Aydoğan ile bir araya geldi.

BaÅŸkanlık makamındaki görüşme sonrası resmen Kdz. EreÄŸli Belediyespor’un hocası olan Hüseyin AydoÄŸan ile bir süre sohbet eden Uysal, “EreÄŸli futbolu seviyor, takımımız 3.Lig’e çıksın istiyor. Bizler bu yıl iyi bir yapılanma içine girerek iyi bir yönetim kurduk. Hedefimiz hafta sonu alınacak güzel sonuçlarla futbol severleri sevindirmek, sezon sonunda da ÅŸampiyonlukla mutlu etmek.”dedi.

EreÄŸli’yi çok beÄŸendiÄŸini ve burada olmaktan dolayı mutlu olduÄŸunu söyleyen AydoÄŸan’da,                        “ EreÄŸli’ye baÅŸarı ve ÅŸampiyonluk için geldim. Ä°nancım odur ki, hep birlikte güzel günler göreceÄŸiz.”dedi.

HÃœSEYÄ°N AYDOÄžAN KÄ°MDÄ°R?

1968 yılında Kastamonu da doÄŸan ve 2005 yılından bu yana sürdürdüğü antrenörlüğe Vefaspor kulübünün alt yapısında baÅŸlayan, Hüseyin AydoÄŸan, 2011-2012 sezonunda Fatih Karagümrükspor’u BAL Ligi’nden 3.Lige çıkarma baÅŸarısı gösterdi.

2013 -2014 sezonunda BAL Ligi takımlarından Sultanbeyli Belediyespor’u çalıştıran ve normal sezonda grup ÅŸampiyonu yaptığı takımı ile 3. Lige çıkma ÅŸansını Play-off finalinde kaybeden AydoÄŸan, bir sonraki sezon olan 2014-2015 sezonunda Sultanbeyli Belediyespor’u da Bölgesel Amatör Lig ÅŸampiyonu yaparak 3’üncü lige çıkardı. AydoÄŸan evli ve 2 çocuk babası.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo