Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİ GÖZALTILAR VAR !

YENİ  GÖZALTILAR VAR !

Mimar Bartu Can`ın ölümü ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.


Ereğlİ'de kamp yaptığı alanın yakınlarında ölü bulunan iç mimar Bartu Can'ın ölümü ile ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.


10 Eylül 2023 tarihinde Ilıksu mevkiinde kamp yaptığı alanın yakınlarında ölü olarak bulunmuştu.

Bartu Can, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Devlet hastanesine kaldırılmış ve yapılan otopsisinde çene altından vurulduÄŸu tespit edilmiÅŸti. DerinleÅŸtirilen soruÅŸturmada 3 kiÅŸi göz altına alınmış ve ev ile iÅŸ yerlerinde arama yapılmış, gözaltına alınan 3 kiÅŸi daha sonra adlı kontrol ÅŸartı ile serbest bırakılmıştır. 
SORUŞTURMA DERİNLEŞTİ... YENİ GÖZALTILAR VAR...
Jandarma ekiplerinin soruşturma kapsamında 3 kişiyi daha gözaltına aldığı öğrenildi. Jandarma ekipleri gerek güvenlik kamera görüntüleri gerekse de yapılan araştırmada S.A.,O.A.VE A.Y yi gözaltına aldı.

Zanlılardan ikisinin taksici olduÄŸu ve il ile ilçeye giriÅŸ çıkışlarında ki tutarsızlık olduÄŸu öğrenildi. Gözaltına alınan 3 kiÅŸinin sorgusunun devam ettiÄŸi alınan bilgiler arasında yer aldı. 

 

Edinilen bilgiye göre; jandarma ekiplerinin yaklaşık 2 hafta süren güvenlik kameraları incelemeleri sonrasında, sabah saatlerinde Zonguldak’tan çıkış ve Kdz.EreÄŸli’ye giriÅŸ saatleri arasında tutarsızlık bulunduÄŸu gerekçesiyle cinayete karıştığından şüphelenilen taksiciler A.Y ve O.A’yı gözaltına aldı.

SON DAKÄ°KA 

Gözaltına alınan şüpheliler serbset bırakıldı

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın2
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo