Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİ GÖREV !

YENİ GÖREV !

Ereğli İlçe Spor Müdürü Serken Keleş,Zonguldak Spor Hizmetleri Müdürlüğü görevine atandı.


Karadeniz Ereğli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Keleş, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (G.S.İ.M.) Spor Hizmetleri Müdürü görevine asaleten atandı.

KeleÅŸ, Gençlik ve Spor Bakanlığınca, 4 Nisan 2022 tarihi itibarıyla da Zonguldak Gençlik ve Spor Ä°l Müdürlüğü (G.S.Ä°.M.) Spor Hizmetleri Müdürü olarak ‘asaleten’ atamasının gerçekleÅŸtiÄŸini duyurduÄŸu paylaşımında, ÅŸunları kaydetti:

“Sayın Bakanımızın tensipleriyle ÅŸahsıma tevdi edilen Zonguldak G.S.Ä°.M. Spor Hizmetleri Müdürlüğü görevine asaleten atanarak baÅŸlamış bulunmaktayım. Sahsıma, evladım Doruk'a, güzel eÅŸime ve aileme hayırlar getirmesi dileÄŸiyle... Kıymetli Bölge Milletvekillerimize, Kaymakamlarımıza, Ä°lçe BaÅŸkanlarıma, Ä°lçe Belediye ve Belde BaÅŸkanlarıma, Kamu Kurum ve KuruluÅŸlarımızın yöneticilerine ve çalışanlarına, S.T.K'ların, Spor Kulüplerimizin BaÅŸkanlarına ve üyelerine, sporcu ve genç kardeÅŸlerime, Basın mensuplarımıza ve benimle birlikte aÄŸlayan, gülen, çay içen ve yol arkadaÅŸlığı yapan mesai arkadaÅŸlarıma, dostlarıma, gençlik ve sporun en üstünden her kademedeki çalışanlarına, atanmamdaki gayret, dua, teveccüh ve içtenlikleri için herkese teÅŸekkür ederim. Helallik arz-ı ile sevgi ve saygılarımı sunarım.

Dürüstlük vitrininde fesat pazarlayanlara fırsat vermeden, çileyi nakış, marifeti bakış, bir memleket yükünü, bir hilal düşünü, Fırat'ın gözünden Vatan gülüşü yapmayı, Devletine baÄŸlı, milletini baÅŸ tacı yapan, Bayrağını sayan ve Vatanını seven gençler ve sporcular yetiÅŸtirmek adına gönül birliÄŸi içerisinde; Ä°limizi her alanda baÅŸarıya taşıma, paylaşımcı bir anlayışla güzel ve kalıcı çalışmalara yenileri eklemek gayesiyle, ekip ruhuyla güzel iÅŸler yapmak için... ‘Rabbim Yar ve Yardımcım olsun Ä°nÅŸallah...’ dönme dolaplara deÄŸil de ‘Hak’tan yana bakmaya, sabır ile marazlara gül ekmeye, merhameti kalbime misafir etmeye nefes aldığım sürece devam. Allah utandırmasın... Hayde Bismillah baÅŸlayalım...”

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo