14 o C Kdz. Ereğli

Yeni Girişimciler Sertifikalarını Aldılar

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenen ‘KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ni başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları, törenle verildi.

Eğitim 6 yıl 3 ay 21 gün 4 saat 50 dakika önce 902

Haberi Paylaşın

Madenoğlu: Faydalı Bireyler Olacaksınız
İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, törende konuşmasında, girişimcilik eğitimlerini tamamlayan kursiyerleri tebrik ederek, “sizler bu süreçten sonra işinizi kuracaksınız ve çalıştığınız takdirde de güzel kazançlar elde ederek, hem kendinize hem çevrenize hem de memleketinize faydalı bir bireyler olacaksınız” dedi.
Yalçın: İşletmelerini Kurdular
TSO Başkanı Sertan Yalçın da hayatını kaybeden TSO Başkanı ve Onursal Başkan Yaşar Tetiker’i saygı ve rahmetle andığını belirterek şöyle dedi:
“Yaşar Başkan ile birlikte göreve başladığımız 2013 yılından bugüne girişimcilik eğitimlerine ayrı bir önem verdik. Girişimciliğin özendirilmesine yönelik verdiğimiz eğitimler, bilgilendirme toplantıları, konferanslar sayesinde girişimci ve girişimci adaylarımız; gelişen teknoloji ve gelişen sektörlerle ilgili kendilerini geliştirme fırsatı yakalamışlardır. Odamız tarafından 2013 yılından buyana 6 tanesi BAKKA işbirliği ile olmak üzere 11 girişimcilik eğitimi tertip etmiş bulunmaktayız. Bu yapmış olduğumuz girişimcilik eğitimlerinde 480 tane girişimci adayımız eğitimlerini tamamladı. Bunların içerisinden 60 tane girişimcimizde işletmesini kurmuş ve bir kısmı da şuanda proje aşamasında işletmesini kurmak üzeredir.
Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi. Tören toplu fotoğraf çekimi ile birlikte son buldu.

-TAZİYE ZİYARETİ-
Öte yandan, Kaymakam Nazım Madenoğlu, TSO Başkanı Sertan Yalçın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Madenoğlu, geçtiğimiz hafta yaşama veda eden TSO Başkanı Yaşar Tetiker için taziye dileklerini ileterek, yeni TSO Başkanı seçilen Yalçın’a da hayırlı olsun temennisi ile görevinde başarılar diledi.

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 18 saat 18 dakika önce YİNE GÜLÜÇ YİNE OLAY !
6 gün 19 saat 58 dakika önce "ÇOK PİŞMANIM " DEDİ !
6 gün 5 saat 50 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
1 gün 23 saat 18 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
6 gün 19 saat 19 dakika önce SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ !
1 gün 2 saat 5 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 8 saat önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 saat 48 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 1 saat 39 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
7 gün 16 saat 27 dakika önce MESLEĞE HEVESİ VARMIŞ !