Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Yengesine baltalı dehşeti yaşatan kişi tutuklandı

Yengesine baltalı dehşeti yaşatan kişi tutuklandı

Zonguldak'ta 50 yaşındaki Leyla Köse'ye baltayla saldıran S.O.K., Çaycuma Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Vücudunun çeÅŸitli yerlerinde kırıklar olan Köse'nin tedavisi ise evinde sürüyor. 
Çaycuma ilçesine baÄŸlı Gökçetabaklar köyünde yaÅŸayan 3 çocuk annesi Leyla Köse, 21 AÄŸustos günü kayınbiraderi S.O.K.'nin baltalı saldırısına uÄŸradı. Kanlar içerisinde kalan talihsiz kadının imdadına eÅŸi Turgut Köse yetiÅŸti. Tedavisinin ardından taburcu edilen Leyla Köse, savcılığın talimatının ardından serbest bırakılan kayınbiraderinden korktuÄŸu için akrabalarının yanında tedavisini sürdürüyor. 
Kayınbiraderi S.O.K.'nin 30 yıldır kendisini tehdit ettiÄŸini ve saldırdığını iddia eden Leyla Köse, yaÅŸadığı dramı gazetecilere anlattı. Kamuoyunda çıkan haberlerin ardından S.O.K., Çaycuma Cumhuriyet Savcılığının talimatının ardından gözaltına alındı. Zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Olay anını her anlattığında dehÅŸeti tekrar tekrar yaÅŸadığını söyleyen Leyla Köse ise kolundaki derin yara izleri ve vücudundaki kırıklar sebebiyle zor günler geçiriyor. 
Ä°HA'ya konuÅŸan Köse, "Yeter artık. Gözümün önünden hayatım film ÅŸeridi gibi geçiyor. Öldüm, dirildim. Ölümle yaÅŸam arasında o kadar ince çizgi var ki. Artık bitsin. kadına kimse el kaldırmasın. Çocuklara, hayvanlara ve kadınlara kimse dokunmasın. Türkiye'de geçim zor ama yaÅŸam hakkı daha zor. Kadınların yaÅŸam hakkı yok mu? Ben nerede yaşıyorum? Hukuk devleti var. Hakimi var, savcısı var. Kimsenin kimsenin canını alma hakkı yok. Kadın da olsa erkek de olsa kimsenin kimseye ÅŸiddet uygulamaya hakkı yok? Bu hakkı kendinde görüyor. Ben zorla karakola gidip ifade veriyorum. Kendisi sonra karakoldan çıkıp düğünlerde 'Keserim biçerim, aÄŸa gibi gezerim' diyormuÅŸ. Benim can güvenliÄŸim yok. EÅŸim ÅŸehir dışında. Can güvenliÄŸim yok. Allah razı olsun kızım ve damadım beni evine aldı. Onlar da sahip çıkmasa bana kim sahip çıkacak? Kimseden bir ÅŸey istemedim. Bir tek yaÅŸam hakkımı elimden almamalarını istedim. Bana bunu yapanın bir an önce tutuklanmasını istiyorum" ifadelerine yer vermiÅŸti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
şaşkın1
kızgın1
gülücük0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo