Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“YAYINLAR BAŞARILI”

“YAYINLAR BAÅžARILI”

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, EreÄŸli FM stüdyosunda konuÅŸtu.


EreÄŸli FM program yapımcılarından Hakimiyet Gazetesi sahibi Fikri Kapan yaptığı, teknik masada ise Gülçin Demir’in oturduÄŸu “Fikri Kapanla Burada” programına konuk olan Uysal, ilçe gündemine iliÅŸkin açıklamalarda bulundu.
Uysal, programcılar yanı sıra sosyal medya ve telefonlar aracılığı ile kendisine iletilen sorulara, içtenlikle yanıt verdi. Programın sonunda ise Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bozkuş ile programcılar İlknur Turt Kanca, Gülçin Demir ve gazeteciler Fikri Kapan ve Şafak Negüzel ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Uysal, kurumun yayın ve yayımlarını başarılı bulduğunu söyledi.

                                          PROGRAMDAN SATIR BAÅžLARI Ä°LE…
“ ”

Şehirle meydanları ile anılır. Kent Meydanı vizyon projelerindendir. Ereğlimiz de bu alan merkez olduğu için 650 araçlık otopark alanı düşünmüştük.
*Daha sonra 1200 metre kare alanlı camiyi, projeye dahil etmişti. Caminin tam yeri ise terminal bölgesindeki yazıhanelerin olduğu alana yapılacaktı. O meydandan deniz manzarası daha net ortaya çıkacaktı.

********

*Cami konusunda kredi borçlanmasını Meclis’e sunduk, kabul edilmedi.

(katılmayan meclis üyeler soruldu)

*Her halde İlçe başkanımız ve daha büyüklerimizin bu durumu gelmeyen üyelere sorması lazım.

*Sakin Dere konusunda da benzer durum yaÅŸanmıştı. Ama oraya söz verdim, o bölgede çalışmaması yürüteceÄŸiz…

********

(Havuz)

*’Havuza Olimpik olsa evet diyecektik diyeceklerdi. Ama öyle olsaydı yine hayır diyeceklerdi. Çünkü havuz olimpik olsaydı o zaman burası bakanlığa devrileceÄŸi için “niye bakanlık yapmıyor’ diyeceklerdi.

*Ayrıca yarım olimpik olsaydı yine EreÄŸli’de yarışlar olacaktı. Söylenenler bana kulp gibi geliyor.

(Göztepe köprüsü)

*Köprü ömrünü doldurdu demiÅŸtik. Onun ayaklarından kurtulmamız gerekti. Göztepe mevkisininde güzel gözükmesi için proje çizdirdi. Bu seferde, “o köprüyü Erdemir yaptırsın” dediler. 4 ayrı projeye de hayır dediler. Elmatepe’ye yıllardır üst geçit beklentide vardı.

(Niye diye soruldu)

*Mazeretler buluyorlar. Mesela Elmatepe’ye yapılacak üstgeçit için neden altgeçit yapılmıyor diyorlar. Bu yıllar niye boÅŸ geçsin. Zaman servet gibidir. EreÄŸli’nin önünü kapatıyorlar.

*Anlamadığım ÅŸey, baÅŸarısız geçen günler için ÅŸunu sormak istiyorum: Ne kazanacaksınız? Önemli olan ÅŸehrin geliÅŸmesidir. 

(Gelmeyen, parti içindeki isimler soruldu)

*Bunlar burada konuÅŸulacak ÅŸeyler deÄŸil. Bunlar partimizde konuÅŸulacak ÅŸeylerdir. Hele hele karşımda cevap hakkı olmayan kiÅŸiler olduÄŸu için…

(Kent Meydanı soruldu)

*Kent meydanına kesinlikle baÅŸlayacağız. Meclis’ten sonra arkadaÅŸlarımızla yeniden toplantı yaptık. Biz yolumuzdan dönmüş deÄŸiliz. Bu konuda asla ümitsizliÄŸe kapılmasınlar. Çünkü para bulunur.

*******

(Devlet hizmetleri soruldu)

*Vekillerimizle görüşüyoruz.

*Gülüç’ten baÅŸlayan karayolu sorunu! Neyren yolu! Karayollarının müttehidini çağırdık ve çalışmaların hızla bitirilmesini isterdik. Åžu an cepler açılıyor.

*Kabasakal Deresi ıslah ediliyor.

*Ä°lerleyen günlerde memba kalitesinde su içecek. Devlet’e maliyeti yaklaşık 38 milyon lira…

*Enerji Bakanlığımız ise yaklaşık 8 milyon lira yatırım yaptı. Bunlar Devlet elidir.

*Şehit Ömer Halis Demir Bulvarı ise bitirildi. Bunlar Devlet yatırımları değil mi?

*Bunları anlatıyor, sokaktaki gezen vatandaşımız bu çalışmaları görüyor. Sadece benim anlatmam yetmiyor. Eğer algıyı, yalanı, iftirayı yıkabilmemiz için bunları 100 sefer anlatmamız lazım. Onlar bir kere anlatıyorsa biz defalarca anlatmamız lazım.

*Bazı güzel şeyler çok konuşulmaz. Negatif konuşmak, bizim bu bölgede içimize işlemiş sanırım.

************

*Terminaldeki arkadaÅŸlara yeniden konuÅŸacağız. Bu ayın sonunda diye umuyoruz… Belirlenen taksi durakları, ay sonunda taşınacaklar.

(Köksal Toptan’a sözlerine iliÅŸkin… Soruldu…)

*Köksal Toptan’ın kitabı bana geldiÄŸinde okudum. Bir siyasetçinin çıkarttığı ilk kitaptı. 40 yıldır siyasetin içindedir.

*Bana gönderdiklerinde çok hızla okudum. Bu kitap benim için ders niteliğindeydi aynı zamandı.

*Hangi söz anlaşılmadı bilmiyorum ama bu olumsuz anlaşılmasın. (Askaros Deresinin yan tarafı derindir. Bu gün böyle gidelim yarın Allah kerimdir demiÅŸti. ’kitaptan alıntıydı’)

*Zonguldak’ta ’olmaz, yapılamaz’ diye refleks oluÅŸtu. Bunu yıkmak istiyoruz. O kitapta Filyos projesi de vardı. Bunun içinde ’olmaz’ denilmiÅŸti. Ama ÅŸimdi o proje, Zonguldak’ta iÅŸsizliÄŸi bitirecek mega bir projeydi

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo